Speltips inför New York City – FC Cincinnati 7/6: Trevlig nattmacka

Spelbloggare Publicerat: 4 juni 2019

En no-brainer till speltips presenteras inför MLS-mötet mellan New York City och FC Cincinnati under natten mot fredagen.

Annons:

Fotbollsabstinensen är förhållandevis lätthanterad under sommaren och till stor del kan vi tacka amerikanska MLS för det – på den andra sidan Atlanten fortsätter matcherna radas upp löpande band.

Annons: Från Yankee Stadium vankas det nattfotboll, svensk tid, vid 01:00 och matchen mellan New York City samt FC Cincinnati finns att livestreama hos Betsson – helt utan kostnad. Ni hämtar med ett par knapptryck en välkomstbonus om 1 000 kronor hos dem via denna länk.

MLS-debutanten Cincinnati har en av de tunnaste trupperna i Eastern Conference och det precis som väntat avspeglats under de 15 inledande omgångarna med utfallen tre vinster, två kryss och hela således tio förluster. Det har inte räckt till mer än en jumboplats. 2019 är i praktiken enbart en acklimatiseringssäsong – och man får ta match för match, vecka för vecka.

Större mål har New York City, såklart, sikte på. De har faktiskt, på 13 spelade matcher, enbart förlorat en – men å andra sidan varit alldeles för kryssbenägna; haft svårigheter att dra det längsta strået i tajta matcher. Slutspelsfotboll ska det hur som helst bli, allt annat vore ett praktfiasko. Därefter kan vad som helst hända.

Tillbaka på hemmaplan – proppen ur

Att klart fler, 8 av 13, matcher kryssats för New York Citys del kan ses som ett orosmoln och kanske till och med borde det. Men – här har de en alldeles utmärkt chans till att samla ihop en purfärsk trea och stärka sina aktier i Eastern Conference.

På andra sidan planhalvan står seriens svagaste lag – ett Cincinnati som dessutom förlorat tre raka matcher och det med siffrorna 1-3, 0-2 och 1-5. Total sammanklappning och såväl spelare som ledare är väl medvetna om att det kommer krävas en prickfri insats för att kunna fälla krokben för ett namnstarkt NY City.

Gästernas svåra truppsituation med en herrans massa skador och ett par pjäser på landslagsuppdrag underlättar heller knappast uppgiften. Upp emot åtta spelare riskerar behöva stå åt sidan.

NY City, med svenske Anton Tinnerholm i truppen, fortsätter spela bra fotboll, har enbart förlorat en av årets matcher och kommer från fyra förlustfria bortamatcher efter varandra (nio sammanlagt). Nu är de tillbaka på Yankee Stadium och då får vi känslan av att proppen åker ur.

Hemmalaget spelas med -1,5 mål (asian handicap) till en bit över dubbla insatsen hos 888sport. Det innebär att spelet sitter om de vinner med minst två baljors marginal.

Annons:
  Rygga spelet hos 888sport – få 500% extra upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: New York City -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,06 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport
Spelstopp: 01:00, fredag 7/6
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.