Speltips inför New York City – Sporting KC 27/7: Nattmacka från MLS

Spelbloggare Publicerat: 26 juli 2019

New York City gäller helt klart som favoriter inför MLS-mötet mot Sporting KC hemma på Yankee Stadium under natten mot lördagen. Det bäddar ett speltips som nästan ska dubbla det investerade kapitalet.

Annons:

En förlustsvit om två matcher kunde ha blivit tre när New York City besökte Colorado Rapids förra veckan, men 0-1-uppförsbacken från starten av matchen vändes istället till en 2-1-vinst sedan brasseanfallaren Heber kvitterat och inhoppande Alexandru Mitrita satt fulländat vändningen så sent som i den 83:e minuten.

Det är tveklöst att New York City är en klubb som alltid ska finnas med i titeldiskussionen. De har flera färre matcher spelade än resterande konkurrenter i Eastern Conference, två respektive tre, men är ändå femma; fyra pinnar från andraplatsen och sju från förstaditot. De blir absolut att se upp med även hädanefter.

Lite kuriosa är att det finns ett par svenskbekanta namn i NY City-truppen – landslagsmeriterade Anton Tinnerholm, mest uppmärksammad för sina tjänster i Malmö FF, och den ghananske mittfältspjäsen Ebenezer Ofori, som perioden 2013-2016 spelade i AIK.

Av mer medioker karaktär är Sporting KC, tia i Western Conference. De kommer från en 0-2-förlust hemma mot Dallas, vilken följde upp dubbla vinster. 6-7-8 står årets facit i; 25 pinnar på 21 matcher. Playoff är inom räckhåll, men tufft kommer det bli – och det finns en radda andra klubbar av större kaliber i divisionen.

Hos nattens värdskap är Ismael Tajouri-Shradi det enda rapporterade avbräcket inför matchen. Gästerna saknar Jalin Lindsey samt Rodney Wallace.

Hemmafavorit

Gillar både New York Citys chanser samt oddsen på dem inför matchen. Ser det som en no-brainer att polletterna ska slussas in på spel till deras favör – och ska så vara vara även vid mindre oddsdropp från nuvarande positioner.

NY City hittade tillbaka på vinnarspåret senast, efter en mycket övertygande prestation mot Colorado Rapids – hade ett massivt bollinnehav, skapade mycket och vann välförtjänt. På senare tid är det emellertid främst på hemmaplan som framfötterna visats; vunnit tre av de fyra senaste, alla med exakt tre måls marginal, och bara förlorat en av de nio dito.

Givetvis ska Sporting KC inte vara helt utan chans – de har trots allt ett hyfsat spelarmaterial – men den bör ändå vara mindre än vad oddsen indikerar på, menar vi bestämt. De föll platt förra veckan och känns klart tunnare än nattens namnstarka motstånd.

Känslan är att proppen kan åka ur för New York City och de spelas därför med -0,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de vinner med uddamålet samt hel vid större siffror än så – till 1,95 x insatsen hos Paf.

Annons:
  Rygga spelet hos Paf – Få 100 kr omsättningsfri bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: New York City -0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Paf
Spelstopp: 01:30, lördag 27/7
TV: 
Stream:  strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.