Speltips inför Norwich – Swansea 8/3: Betydande skillnader

Spelbloggare Publicerat: 7 mars 2019

För serieledande Norwich City kommer drömmen allt närmare, en säkrad Premier League-biljetten. Härnäst tas Swansea City emot på Carrow Road och ett speltips från 1X2-marknaden levereras.

Annons:

Championship står på menyn, en toppen mot mitten-match. Avsparkstiden är 20:45 och matchen sänds på TV3 Sport HD och Viaplay.

11 matcher återstår för Norwich City i årets Championship och uppflyttningsplatsen till Premier League, som trillades ur spelåret anno 2015/16, kommer allt närmare. Formen är alldeles suverän, fem av de sex senaste matcherna vunna, och de har klivit upp på toppen av kullen. Leeds United är två pinnar bakom och trean Sheffield United, på playoffområdet, fyra.

Om en ens i närheten av liknande form kan vidarehållas under slutspurten, då kan det mycket väl bli att firas på Carrow Road. En spelare som på allvar stuckit ut är den finske anfallaren Teemu Pukki, skytteledare i serien med 24 fullträffar på 32 matcher. Stort utropstecken. På de åtta senaste har han stått för hela nio. Galet facit!

Swansea hittas i mittenskiktet av tabellen och kommer mest sannolikt stanna kvar där in i slutet, även om de fortfarande har en teoretisk möjlighet att nå playoff – men för det ska extremt mycket till. Håller man för det? Ytterst tveksamt.

Lagen saknar två spelare vardera; Norwich med Matthew Jarvis och Louis Thompson out och Swansea Joe Rodon samt Leroy Fer.

Norwich nära Premier League

Skillnaderna här borde vara betydande och det är överraskande fina siffror som presenteras för att Norwich ska ta hem det här – ett utfall som ska värderas som väldigt, väldigt troligt på förhand.

Det blåser varma vindar i Norwich. I takt med att de stärkt deras aktier i toppen av Championship, har de bara fortsatt steppa upp och nå högre höjder. Fem av de sex senaste matcherna har vunnits, den offensiva leveransen är formidabel och förra veckan städades Millwall undan med 3-1 – på bortaplan.

Av 17 hemmamatcher har Norwich vunnit 11 och Swansea förlorat tre raka på resande fot. De senare matcherna som ”Svanarna” plockat hem har varit mot motstånd under dem själva i tabellen och när svårighetsgraden höjts har de haft det svårt att hänga på i tempot.

Den raka ettan spelas med glädje till 1,72 gånger pengarna. Coolbet är platsen.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Norwich vinner, rak etta
Odds: 1,72 (Jämför alla odds)
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:45, fredag 8/3
TV:  tv3sport logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.