Speltips inför Pau – PSG 29/1: Inget snack om saken

Spelbloggare Publicerat: 28 januari 2020

Blåbärsklubben tillika storskrällen Pau FC står inför årets största match och för flera av spelarna eventuellt deras karriärs mäktigaste – hemma mot världspjäsen PSG.

Annons:

Annons: Streama matchen kostnadsfritt: Läs mer här, om hur du ser Pau – PSG. Regler & villkor tillkommer.

De har redan stått för en fenomenal, historisk skräll. Detta när Bordeaux passerades här i Coupe de France; 2-2 efter ordinarie speltid och sedermera 1-0 under förlängningen. Stade du Hameau, där även denna match ska spelas, exploderade och man hoppas på någonting liknande på nytt.

Pau FC huserar i National 1, den franska tredjedivisionen, och är där ett av de lagen som slåss om uppflyttning till Ligue 2. Har en hemmaarena som tar 1 500 besökare. Och nu möter de alltså en av världens största, mest populära och rikaste klubbar.

Nu ska det förstås en praktskräll modellen större för att Pau ska kunna passera PSG, men oavsett utfall är det en fantastisk karriärsmöjlighet för spelarna att visa upp sig på en större scen – och för många blir det troligen den största matchen i deras karriärer.

PSG dominerar fransk klubbfotboll med järnhand; kommer vinna Ligue 1 och lever kvar i de båda inhemska cuperna och så kommer fallet med all säkerhet vara även när denna match är summerad. Under februari månad väntar Champions League-slutspelsfotboll mot Borussia Dortmund.

Annons:

Vinner bekvämt

Det kommer roteras friskt i PSG, men fortfarande med klasspelare på varenda position i startelvan och flera sådana som hade kunnat kliva in i mer eller mindre vilken europeisk storklubbs ordinarie elva.

Kan vi kanske få se spelare som Julian Draxler, Mauro Icardi och Pablo Sarabia från start? Sannolikt. Finns mängder av spelare som pushar för att stärka deras status i spelartruppen. Toppchans här.

Pau skrällde absolut mot Bordeaux och ska hyllas stort för det, men nu höjs nivån så oerhört att det blir svårt att upprepa en liknande bedrift.

PSG -2,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst tre måls marginal – spelas till 1,72x hos LeoVegas.

Annons:
  Rygga spelet hos Leovegas – Få upp till 3 000 kr kontanter i bonus!
Regler & villkor gäller. +18 år. Stodlinjen.se. Fler detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: PSG -2,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,72
Bolag: LeoVegas (Annons/+18 år/Regler & villkor/Stodlinjen.se)
Spelstopp: 18:30, onsdag 29/1
TV: 
Stream:  viaplay logo unibettv logo

 

Annons:


Annons: