Speltips inför PSG – Rennes 3/8: Revansch- och titelsug

Spelbloggare Publicerat: 2 augusti 2019

Paris Saint-Germain är ute efter revansch mot Rennes när de möter varandra i den inhemska Supercupen, som spelas i Kina. Lyckas de ta den, eller är ännu en storskräll framför oss? Årets första titel står på spel i Frankrike!

Annons:

Förra året var, trots ännu en plockad serietitel i dominant stil, ett fiasko för PSG. De misslyckades i de inhemska cuperna och åkte ur Champions League redan i åttondelsfinalen efter att ha sjabblat till det totalt mot Manchester United. Inpumpandet av oljepengarna har ännu inte lett till europeiska titlar och tålamodet sinar allt snabbare.

Under sommaren har spelare som Idrissa Gueye, Abdou Diallo, Pablo Sarabia, Jesé och Ander Herrera hämtats in. Starka namn, samtidigt som det är omöjligt att bortse från kaoset runt Neymar, som ännu inte spelat under försäsongen. Brassestjärnan har önskat lämna klubben och det lär bli fallet inom kort. Nästa anhalt, Barcelona?

Anledningen till denna revanschlystenhet är att PSG förra året föll mot just Rennes efter straffsparkar i Franska cupen-finalen.
– Vi kommer ha en liten känsla av revansch, tror jag, säger stjärnanfallaren Kylian Mbappé till klubbens hemsida inför matchen.

Bortsett från cuptiteln var det mellanmjölk från Rennes förra året – och det är väl vad man kan förvänta sig även nu? De har ett fullt acceptabelt spelarmaterial, ett par pjäser som sticker ut, men inte mycket mer än så. En som kommer kämpa med näbbar och klor för en ordinarie plats är svenske Jakob Johansson på mittfältet. I startelvan redan här?

Annons:

Vinner bekvämt

Vänskapsmatcher hit och vänskapsmatcher dit. De är alltid svåra att dra stora slutsatser utav. Men en sak är i alla fall klar: att Rennes är en bra bit borta från toppformen. Tre vänskapsmatcher avverkades under juli månad; 0-0 mot Celtic, 0-1 mot Brest och 0-2 mot Leipzig. Noll mål, mot inte alls överdrivet tufft motstånd.

PSG ser hyfsat vassa ut. Gått in med lite olika approach i matcherna, men visar stora kvalitéer och det vet vi redan om att de har – med eller utan Neymar.

När årets första tävlingsmatch väntar, en titel och med den revanschlusta PSG känner – visst ska de väl kunna beta av ett Rennes ur form utan större problem på neutral mark? Det är vad vi ser framför oss.

-1,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de vinner matchen med exakt två mål – plockas till 1,92 x insatsen hos Mr Green. Oddset har droppat en bit, men värdet finns fortfarande där.

Annons:
  Rygga spelet hos Mr Green – Få 100% vinstboost upp till 5 000 kr!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: PSG -1,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,92 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 13:30, lördag 3/8
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.