Speltips inför QPR – Aston Villa 26/10: Fredagsmöte i England

Simon Pålsson Publicerat: 25 oktober 2018

Queens Park Rangers har prickat formen sista veckorna, men behöver steppa upp när ett pressat Aston Villa kommer på besök till Loftus Road på fredagen.

Annons:

Det är dags för Championship – som alltid på en fredagskväll – och den här veckan väntar ett tungviktsmöte mellan två forna storlag i Queens Park Rangers och Aston Villa. Den som har minnena kvar från Premier League minns en tid när båda lagen spelade i högstaligan.

Om vi ser till den totala tabellen den här säsongen är det två lag som placeringsmässigt öppnat säsongen lite svagare än förväntat, inte minst i förhållande till ambitionerna som båda klubbarna egentligen har och som går ut på att etablera sig i toppen.

Förra säsongen föll Aston Villa på målsnöret för att ta sig upp till Premier League och den här säsongsinledningen var under all kritik, varpå Steve Bruce för ett par veckor sedan fick lämna sitt uppdrag som huvudansvarig. Det gör att laget nu fått en försiktig liten nytändning – är förhoppningen i alla fall.

Spel på målmarknaden

QPR har hittat någon slags form på sistone med fyra raka utan förlust, varav tre vinster i Championship. Det är med hållen nolla i samtliga tre vinster, någonting som bådar gott inför fortsättningen såklart.

Men å andra sidan har Aston Villa sällan haft problem med målskyttet. Det är inte direkt där som akilleshälen varit under säsongsinledningen. Det är i offensiven som det fortsatt skapas målchanser, men i defensiven släpper laget in för många mål och har ett allmänt ihåligt försvarsspel.

Det bör nämnas att Aston Villa haft en allmänt tung säsongsinledning, men då allra främst vad gäller bortaspelet. Aston Villa har sex (!) raka matcher utan vinst i Championship.

Här är vår känsla att inget lag lyckas hålla nollan.

Båda lagen göra mål spelas till 1,83 gånger såsen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,83 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  20:45, fredag 26/10
TV:   tv3sport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.