Speltips inför QPR – Brentford 28/10: Målen i fokus

Spelbloggare Publicerat: 28 oktober 2019

Vi rattar över till Championship, som med en match mellan Queen Park Rangers och Brentford kickstartar fotbollsveckan. Målen har varit ett återkommande tema för båda parter på senare tid. Kanske kommer en reaktion här?

Annons:

Allsvenskan, Superettan – och Championship. Det är vad som hamnat i fotbollens rampljus i samband med att den nya veckan tar vid.

Och från det sistnämnda är det QPR och Brentford, som båda kommer till spel med bättrad form, som stänger den fjortonde omgången. Tre tunga poäng på spel när man ska försöka stärka sina aktier i serien och ta position för en fortsatt toppstrid.

Gästande Brentford, med svenske Pontus Jansson som försvarsklippa, har inte fått ut vad de velat av spelåret hittills – men kanske håller det på att vända? Senast besöktes och krossades Swansea City med 3-0, en nästan osannolikt bra insats, och det följde upp en trea via 3-2 mot Millwall. Får de till ett bra resultat i afton, då finns känn på toppen…

Mer av en positiv överraskning har QPR i deras tur varit, fastän de varit mycket upp och ner från match till match och under perioder. De hade inför förra veckan vunnit över Hull City (3-2 borta) och Blackburn Rovers (4-2 hemma), men fick senast ”bara” när Reading kom till Kiyan Prince och tappade under matchen dubbla ledningar. Något oroväckande prestation.

Luka Racic, Sergi Canós samt Nikolaos Karelis är skadelistade för Brentford medan QPR har hela truppen intakt. Nästintill de bästa möjliga startelvorna som kan ställas ut – ett positivt besked för oss neutrala som vill se en välspelad fotbollsmatch.

Annons:

Överdriven tro på mål

Offensivt sprudlande. QPR har bombat in mål på senare tid, men varit desto mer sårbara bakåt och det märktes av extra mycket när man vid dubbla tillfällen tappade mot Reading senast. Underkänt, på alla sätt och vis.

Men vi tror att QPR kommer vara mer defensivt inriktade samt fokuserade här i afton, mot en motståndare – åtminstone vi menar – på pappret är den vassare, tabellraden till trots. Spelare för spelare är skillnaderna hyfsat stora.

Att komma från en 3-0-kross borta av Swansea stärker Brentford rejält. En överkörning av den storleken lär det verkligen inte bli här. Ser snarare öppet ut på förhand.

Målrika tendenser finns det absolut, men siffrorna i båda parters matcher har inneburit att oddssättarna samt marknaden överdrivit tron på mål även här. Då tar vi motsatt position.

Under 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt tre stycken – spelas till 1,71 gånger pengarna hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,71 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, måndag 28/10
TV:  tv3sport logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

Annons: