Speltips inför Randers – Horsens 23/8: Fördel hemmalaget

Martin Efvergren Publicerat: 23 september 2019

Formen ser stigande ut för hemmalaget Randers som tar emot Horsens i den danska Superligan. Här finner vi anledning att tro att Randers är det bättre laget för tillfället.

Annons:

Pontus Carlgren var vaktat kassen i Randers samtliga 9 matcher så här långt. Totalt har man spelat ihop 11 poäng på dessa matcher, vilket ger en 8:e plats i tabellen.

Man har vunnit sina tre senaste matcher, inklusive cup-mötet mot Kolding som man vann med 4-0. Senast vann man med 3-0 borta mot Esbjerg i ligan och totalt ger det att man har en målskillnad på 9-0 sett över de tre senaste matcherna.

Horsens, å sin sida, kommer från en 0-0-match borta mot Sönderjyske senast. Dessförinnan hade man besegrat BK Union med 2-0 i cupen samt Lyngby med 2-1 hemma i ligan.

Horsens är därmed på 11:e plats i tabellen med totalt 10 poäng. Man är alltså bara en poäng efter Randers, men tittar man på målskillnaden skiljer sig lagen åt en del. Medan Randers står på +2 har Horsens -9. Randers har gjort 13 mål och Horsens bara 7. Randers har släppt in 11 mål och Horsens 16.

Annons:

Randers förlänger vinstsviten

Efter tre raka förluster har Randers ryckt upp sig och vunnit sina tre senaste. Formen och kvaliteten i prestationerna är således stigande och i den här hemmamatchen bör man ses som rättmätiga favoriter.

Tränare Thomas Thomasberg, som lett laget i drygt ett år, formerar normalt sett en 4-4-2-formation där den vänsterfotade georgiske yttern Saba Lobjanidze har en viktig roll. Han toppar också den interna skytteligan med sina 4 mål på 9 matcher.

Bo Henriksen har lett sitt Horsens ända sedan 2014 och även han formerar, oftast, sitt lag enligt grundformationen 4-4-2. Truppen är dock något mindre spetsig än Randers och än så länge har ingen spelare gjort fler än 2 mål. Bäste målskytt är anfallaren Nicolai Brock-Hansen som alltså svarat för 2 av lagets totala 7 baljor.

Kontinuiteten i ledning och spelsätt är Horsens styrka, men på pappret och i statistiken är Randers det något bättre laget för stunden. De gör fler mål och de släpper in färre och en hel del talar för att man kommer förlänga sin vinstsvit till fyra raka segrar efter det här mötet.

Här finner vi således anledning att tro på en rak etta i det här mötet och det spelas till 1.90 gånger insatsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos coolbet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Randers vinner, rak etta
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:30, måndag 23/9
TV:  viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: