Speltips inför Sheffield Wednesday – Luton Town: 1X2-spel

Spelbloggare Publicerat: 20 augusti 2019

Här sitter ett favoritspel oerhört bra på sin plats, men i vilken form? Det handlar om Sheffield Wednesday mot Luton Town i den fjärde omgången av engelska Championship. Ta del av vårt spel nedan.

Annons:

En potentiell uppstickare i kampen om Premier League-platserna mot ett Luton Town med en alldeles uppenbar målbild: överleva i Championship. Toppen mot botten?

Championship är en förbaskat tuff serie, men för Sheffield Wednesday finns det alla anledningar till att ta sikte på en eventuell toppstrid. På pappret må det finnas ett antal fler namnstarka lag, om än inte sådana som är omöjliga att rå på. Övre halvan-material åtminstone, menar vi.

Och vilken smakstart de fick, Sheffield Wednesday. Reading och Barnsley värjdes båda undan med bekväma siffror, innan 0-1-förlusten borta mot Millwall senast. Där spelade man också med en man mer på planen i mer än halva matchen. Klar besvikelse att det landade i en förlust och noll pinnar in på kontot. Tillbaka på vinnarspåret nu, månne?

Klivet upp från League One är, som säkert bekant, stort och det har Luton Town redan fått känna på. De är tippade nere i bottenträsket, men ska såklart kunna överleva, och har på de tre inledande matcherna skrapat ihop blott en pinne; ett kryss och dubbla förluster. Ljusglimten är att de klubben är vidare i Ligacupen sedan 3-1-vinsten över Ipswich Town.

Vad som ska nämnas är att Luton ändå spelat hyfsad fotboll i upptakten av spelåret och hållit nivån uppe under matcherna. Desto tyngre blir det därför att poängen ekar med sin frånvaro. Gästerna har här bara en spelare i form av Alan Sheehan indisponibel. För Wednesday är Joe Wildsmith det enda avbräcket.

Annons:

Favoritspel

Lite oflax. Kanske avsaknad av spets. Ett försvarsspel som läckt med upprepande svajiga individuella prestationer. Annars ett spel som varit hyfsat, kanske till och med mer än så. Men hur man än vrider och vänder på det kommer Luton Town fortsatt ha det tufft här i Championship.

Att då resa till Hillsborough och ställas mot ett enormt revanschlystet Sheffield Wednesday kan innebära bekymmer. Lämnar ännu en match lottlösa?

Sheffield Wednesday hade alla chanser i världen till att komma ifatt Millwall senast, men visades var ineffektiva i den sista tredjedelen. Tung förlust, men sådana plumpar kommer och är närmast oundvikliga. Dessförinnan har de sett vassa ut; stabila och med udd. Ser såklart chansen till att ta position i toppstriden, nu när de är storfavoriter.

Oddset, 1,95, på den raka ettan duger och spelas hos Coolbet. Se dock upp, om det droppar nämnvärt kan värdet snabbt vara borta…

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Sheffield Wednesday vinner, rak etta
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:45, tisdag 20/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.