Speltips inför Sheffield Wednesday – Manchester City 4/3: Målspel

Spelbloggare Publicerat: 4 mars 2020

FA-cupens femte runda bjuder på en radda av utsökta fotbollsmatcher och en av dessa, från onsdagen, spelas mellan Sheffield Wednesday och Manchester City? Vi har TV-info, stream och bettingtips inför matchen!

  Spela under 3,5 mål till oddset 1,75!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Många bollar är i luften för Manchester City. Så sent som under söndagen kammade de hem ännu en titel, nu i Ligacupen efter en 2-1-vinst över Aston Villa i finalen. Och nu väntar den femte rundan i FA-cupen.

Därutöver? Såklart, Premier League-fotboll och inte minst Champions League-slutspelet. Där vände man sent och vann borta över Real Madrid i den första matchen av två. Det kan mycket väl vara Pep Guardiolas sista chans att ta en CL-titel med sitt City, i och med att klubben kommer missa de två kommande upplagorna av turneringen – om UEFA:s beslut inte skulle dras in.

Sheffield Wednesday ska i normala fall vara en munsbit för ett stjärnspäckat Manchester City. Klubben hittas i mittensmeten av The Championship och kommer med största sannolikhet landa även där – inte dras in i bottenstriden eller bli en del av uppflyttningsditot. Mellanmjölkslag, i seriens mått.

Prestationen senast, i hemmamötet mot Derby County, var under all kritik och inte minst den första halvleken där tre mål släpptes in under loppet av den första halvtimmen. 1-3 skrevs slutsiffrorna och nu kommer en prestation av helt annan nivå krävas om de överhuvudtaget ska ha chansen till en skräll.

Connor Wickham samt Massimo Luongo är indisponibla för hemmalaget, som också har Adam Reach och Moses Odubajo osäkra. Manchester City saknar Aymeric Laporte och har Sergio Agüero som osäker. Däremot kommer Leroy Sané närmare speldugligt skick.

Annons:

Underspel

Klasskillnad ska och lär det vara. Absolut.

Men vi tror inte att Manchester City, som dessutom kan tänkas rotera på några positioner, låta mindre framstående förmågor få chansen att visa upp sig, kommer vinna matchen med överdrivet förkrossande siffror.

För Sheffield Wednesday är det här en superchans – årets match. De får visa upp sig mot ett av världens bästa lag inför hemmapubliken och kommer förstås ge gärnet. Defensiv inställning, ett samlat försvar och försöka täppa till luckorna bakåt.

Speciellt sprudlande har Manchester City heller inte varit på senare tid, även om vinsterna fortsatt skördas. Sex raka matcher har innehållit max tre mål totalt och fyra av dem max två. De hade exempelvis stora bekymmer med Aston Villa senast, i den cupfinal som vanns med två mål mot ett.

Så, visst lockar ett underspel? Vi tar det på 3,5-linan till fullt acceptabla 1,75 gånger pengarna hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål totalt
Odds: 1,75
Bolag: Betway
Spelstopp: 20:45, onsdag 4/3
TV: 
Stream:  dplay logo eurosportplayer logo

 

Annons:


Annons: