Speltips inför Stoke – Nottingham Forest 27/9: Utsökt odds

Spelbloggare Publicerat: 27 september 2019

Formen är den stora skillnaden när Stoke City och Nottingham Forest i fredagens Championship. Skrälloddsen? De är brutalt överdrivna.

Annons:

Stoke City… I vilken ände ska man börja?

Något jättehöjdargäng visste vi om att de inte är, även om det finns en del spännande namn. Men att det skulle utvecklas såhär pass illa var oväntat på alla sätt och vis. Låt det sjunka in: åtta matcher, två kryss och sex förluster. Nästjumbo med det. Enbart Huddersfield Town – på tal om fiasko… – har varit sämre.

Det enda lilla positiva hade varit att Leeds United, på straffsparkar, passerades i Ligacupen. Den glädjen skiftade dock snabbt över i mindre positiva känslor när man skickades ut av Crawley Town, som spelar i League Two, under veckan – och även då efter straffsparkar.

I jämförelse med Stoke, är Nottingham Forest en solskenshistoria. De har inlett årets Championship på ett starkt vis; skrapat ihop 15 pinnar på åtta matcher; är uppe i toppskiktet av tabellen och nosar. Seger här och de kliver tillfälligt upp på förstaplatsen, innan resten av lagen tar klivet in i omgång nio.

Minnet från veckans cupmatch vill man däremot bara vifta bort – 0-5-förlusten mot ett b-betonat Arsenal på Emirates Stadium. Totalt utspelade, men cupernas betydelse är mindre stor. Hurdan det tar på moralen att bli så pass uppsnurrade är en helt annan sak. Kan ha viss inverkan på detta?

Annons:

Värdet på Nottingham

2,45-3,30-3,30 – vad är det för odds som spelbolagen plitar ned? Helt missvisande med hänsyn till hur brutalt illa formen är i Stoke.

Det tål att påminnas; Stoke har på åtta matcher ännu inte vunnit, spelat två lika och förlorat sex. Målskillnaden? -10. Hela 17 insläppta. Galen statistik. ”The Potters” saknar även avstängde Joe Allen, en av de bästa spelarna i laget.

Nottingham presterade under all kritik i veckan, men mötte å andra sidan Arsenal och har annars, i Championship, presterat mycket väl. Enda förlusten kom i premiären och därefter har de varit oerhört konsekventa i prestationerna. Gör mål och håller ihop försvarsspelet väl.

Alla typer av skrällspel är lockande. Vi vill helst tjäna en liten hacka vid ett oavgjort utfall också, varpå Nottingham Forest spelas med +0,25 mål (asian handicap) till 1,86 gånger pengarna hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Nottingham Forest +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,86 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, fredag 27/9
TV:  tv3sport logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Annons: