Speltips inför Torino – Genoa 9/1: Dags för åttondelsfinaler

Spelbloggare Publicerat: 9 januari 2020

Först ut av åttondelsfinalisterna i Coppa Italia är Torino samt Genoa, som möter varandra i Turin. Lagen kommer stärkta från varsin serietrea och från matchen presenterar Spelbloggare.se ett smakrikt speltips. Vilket lag vinner och avancerar vidare?
Annons:

Hösten och slutet av 2019 var inte mycket att hänga i julgranen för Torino, som underpresterat kraftigt och inte är bättre placerade än i mitten av tabellen. Haft stora problem att vara konsekventa och räcka till i de lite större matcherna.

Andra bullar var det dock när man var tillbaka från uppehållet förra veckan och då, på bortaplan, besegrade AS Roma med siffrorna 2-0. Gubben i lådan? Andrea Belotti med sina två fullträffar. Motståndarna skapade förvisso en hel del och borde antecknats i målprotokollet, men arbetsinsatsen är det bara att höja på hatten för. Ska det lyfta nu?

Här har de alldeles utmärkt chans att ta ännu ett kliv i Coppa Italia, när de på hemmaplan ställs mot ett bottenlag i Serie A. Storfavoriter, såklart.

Genoa är nästjumbo i Serie A och har på 18 matcher spelat in blott 14 poäng. Ett brutalt underbetyg.

Precis som för Torino var omstarten i serien en lovande sådan för Genoa, som i bottenmötet hemma mot Sassuolo vann med två mål mot ett och det efter att Goran Pandev satt den avgörande baljan i matchminut 86. Man hade lite boll under matchen, men väl med den var det med kvalitet.

Annons:

Torino klassen bättre

Gemensamt för båda parter är, menar vi, att de bör vara bättre placerade i Serie A-tabellen än vad de är, baserat på spelarkvalitéerna som finns. Ganska stort avstånd ska det dock, också som det är, vara dem emellan rent kvalitetsmässigt.

Mittenlagen har dessutom en tendens att ta de inhemska cuperna på något större allvar medan främsta prioritet för Genoa, förstås, är att fixa seriekontraktet. Det enda av större betydelse.

Ojämnheten i Torino är en orosfaktor, men känslan är att de kommer kunna hämta kraft nu under resterande del av säsongen. 2-0-vinsten borta över Roma var lika imponerande som den kan ge energi inför de närmaste veckorna. Passerar Genoa av bara farten, till cupkvartsfinal?

Vårt speltips blir Torino -0,75 mål (asian handicap) – halva vinst på spelet om de vinner med uddamålet – till 1,91 gånger pengarna hos 888sport.

Annons:
  Rygga spelet hos 888sport – Få 500% extra upp till 500 kronor i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Torino -0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,91
Bolag: 888sport
Spelstopp: 21:15, torsdag 9/1
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: