Speltips inför Toronto FC – Atlanta United 27/6: Solklart val av sida

Spelbloggare Publicerat: 26 juni 2019

Formen talar starkt emot Toronto FC när de ställs mot ett bättre trimmat Atlanta United i Eastern Conference, MLS. Åker på ännu en mina här och nu?

Annons:

Natten mot torsdagen bjuder på ett smörgåsbord av härliga matcher från Major League Soccer, mer känt som MLS, den amerikanska förstadivisionen i fotboll.

Från BMO Field, med start 02:00, svensk tid, drabbar Toronto samt Atlanta United samman i en match som åtminstone oddssättarna och marknaden värderar kommer bli en tät historia – en som kan sluta lite hur som helst. Det är däremot ett statement vi tar visst avstånd från.

Känslan var att uppehållet som varit kom oerhört bra tajmat för Toronto med hänsyn till den dunkla form som visats upp, men inte heller förmådde de att leverera direkt efter det och åkte på en brutal 0-3-förlust borta mot Dallas. Var helt uppsnurrade. Nu har åtta matcher avverkats sedan den senaste segern.

Gästande Atlanda United mår desto bättre. Två hinder har passerats i US Open Cup och före uppehållet radades två klara fullpottare upp, dessutom med hållna nollor. Detta över Minnesota United samt Chicago Fire. Rider vidare på framgångsvågen? Seriens fjärdeplats innehas och det med två respektive tre matcher färre spelade än konkurrenterna ovanför.

Fel favorit

Oddssättarna ser Toronto som knappa favoriter och vi menar att situtionen borde vara den omvända. Därför finns det en handfull spel av intresse att sätta tänderna i, lite oavsett på vilken risknivå man vill ha.

Bortsett från fördelen att spela på hemmaplan talar det mesta för Atlanta United, som på allvar hittat formen och nu cementera deras position som en toppklubb i Eastern Conference. De har spelat bra fotboll och löst fina resultat i de senaste matcherna; känner medvind och har momentum.

Annat är det med Toronto FC, som alltså kom tillbaka efter uppehållet och direkt åkte på en 0-3-mina. Åtta vinstfria matcher efter varandra har sviten nu tickat upp i och då är det svårt att se varför de skulle ses med bättre chanser än vad oddsen vill ge sken av, särskilt när det står ett så kompetent motstånd på den andra sidan planhalvan.

Ännu värre blir det med tanke på den välfyllda frånvarolistan som stör Toronto. Sex spelare är på landslagsuppdrag och ytterligare två står som skadelistade. Flera framstående namn. Gästerna har ”enbart” Brandon Vázquez, George Bello samt Héctor Villalba skadade.

Vårt speltips inför matchen blir Atlanta United +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – till 2,06x hos spelbolaget Paf.

Annons:
  Rygga spelet hos Paf – Få 100 kr omsättningsfritt!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Atlanta United +0 mål (asian handicap)
Odds: 2,06 (Jämför alla odds)
Bolag: Paf
Spelstopp: 02:00, torsdag 27/6
TV: 
Stream:  strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.