Speltips inför Tottenham – Norwich 4/3: Skrällbud i cupen?

Spelbloggare Publicerat: 4 mars 2020

Blir det Tottenham Hotspur eller Norwich City som avancerar vidare till kvartsfinalerna i FA-cupen? Under onsdagskvällen ska en vinnare koras och vi är inte sena på bollen med vårt speltips inför vad som komma skall.

  Spela under 3,25 mål till oddset 1,70!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Premier League-jumbon Norwich skrällde sig förbi Burnley, på bortaplan, och värjde dessförinnan undan Preston North End på dito i FA-cupen och är nu kvartsfinalaktuella i samma veva som de slåss med näbbar och klor för kontraktet i högstadivisionen.

Frågan som då dyker upp – hur mycket kraft är de villiga att investera i en match som denna? Redan till lördagen väntar en tung bortamatch mot Sheffield United och i seriesammanhang är varenda inkasserad pinne av största möjliga betydelse.

Positiva känslor är det i alla fall som de kommer hit med, Norwich, efter att ha stått för en storskräll och vunnit över Leicester City med 1-0 senast. Hedervärd prestation och tunga poäng in på kontot.

Och visst känns det som bra tajming att ställas mot Tottenham? De har förlorat tre matcher på raken, om än mot tuffa motståndare. Inom kort väntar returen mot RB Leipzig i Champions League-slutspelet – hemmamötet förlorades med 0-1 och därmed är pressen stor – och däremellan ställs man mot Burnley borta i Premier League.

Annons:

Norwich håller emot

Gillade starkt vad Norwich visade upp mot Leicester senast, vann och höll nollan, och här ska de väl kunna streta emot förhållandevis väl?

Spurs har förlorat formen totalt och skadeproblematiken är en av de stora orsakerna till detta. Framförallt handlar det om avbräcken på Harry Kane samt Son Heung-Min, de två med störst målpotential, och man får ställa upp helt utan naturliga anfallare.

Nu har förvisso deras matcher på sistone ändå varit relativt målrika, men det är klart att möjligheterna för mål minskar till följd av detta.

Mot ett lågt stående Norwich, med en hållen nolla och solid arbetsinsats i ryggen, ser vi i alla fall inte att det kommer bli på tal om någon explosionsartat målpartaj.

Under 3,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid exakt tre – spelas till 1,70x hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,70
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, onsdag 4/3
TV: 
Stream:  dplay logo eurosportplayer logo

 

Annons:


Annons: