Speltips inför Vitesse – Utrecht 28/5: Hörnspel i matchen om Europa

Spelbloggare Publicerat: 28 maj 2019

Gör upp om playoffplats till Europa League ska Vitesse, med rekordnorrmannen Martin Ödegaard, och Utrecht, med svenskarna Emil Bergström samt Simon Gustafson. Den andra och avgörande matchen spelas under tisdagskvällen. Spelbloggare bjuder såklart på speltipset.

Annons:

1-1 från match nummer ett och därmed fördel Vitesse, som nu stärks av att spela på hemmaplan och kan komma att få fira friskt inför deras supportrar. Det skulle sätta bra på sin plats och vara ett (troligt) avslut i klubben för Martin Ödegaard, utlånad från Real Madrid.

Men förhållandevis öppet är det fortfarande. Utrecht är starka, det kan inte bortses från, och faktum är att enbart målskillnaden höll dem nedanför Vitesse i seriespelet. Playoffsemifinalen var därutöver en makalös insats över dubbla matcher; 5-0. Detta medan Vitesse med minsta möjliga marginal värjde undan Groningen.

Oddsen för vilken sida som fixar den här Europaplatsen, som betyder så osannolikt mycket, står i 1,65-2,40 – och det understryker att det trots allt kan sluta hur som helst. Och om det var en tajt historia, de omvända 90 minuterna, var Utrecht närmare att dra det längsta strået; skapade något mer.

Hörnspel på bortalaget

Marknaden och spelbolagen ser ut att nedvärdera Utrecht något väl hårt och resultatspel till deras favör kan locka; ett plushandikapp, eller varför inte ett rakt kryss? Men det är inte bara där som värdet hittas och det ser större ut på en annan marknad.

Och denna marknad är – hörnmarknaden. Med fokus på Utrecht.

Under årens tre inbördes möten har det alltid varit tätt mellan Vitesse och Utrecht. Två har slutat med oavgjort utfall och det identiska med detta vann Vitesse med två mål mot ett. Matchbilderna har också varit täta, relativt jämnt fördelat bollinnehav, och ser vi till Utrecht har de skapat 4, 6 och 7 hörnsparkar.

Här är bortalagets hörnlina utsatt till 4,5 och överspelet betalar 2,30 gånger pengarna hos Betfair Sportsbook. Helt klart värt en peng.

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair – få 1 000 kr välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

 

Speltips:

   
Speltips: Utrecht över 4,5 hörnor
Odds: 2,30 (Jämför alla odds)
Bolag: Betfair Sportsbook
Spelstopp: 20:45, tisdag 28/5
TV: 
Stream:  viaplay logo

 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

 
 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.