Speltips inför West Bromwich – Brighton 6/2: Omspel i FA-cupen

Simon Pålsson Publicerat: 6 februari 2019

Det lär inte spraka särskilt mycket i returmötet heller. West Bromwich och Brighton gör upp i omspelet i FA-cupen efter att första mötet slutat 0-0.

Annons:

Det tar lång tid att färdigställa en hel engelsk cupomgång, det har inte minst visat sig i stundande FA-cupen där den fjärde omgången fortfarande pågår. Här har det blivit omspel i en rad möten efter oavgjorda inledande matcher, däribland i matchen mellan West Bromwich och Brighton.

Det här är ett av de mer namnkunniga mötena som nu går till omspel. De allra flesta omspelsmatcherna avgjordes redan på tisdagskvällen, men just det här mötet har alltså skjutits till onsdagen. Efter 0-0 i match 1 är frågan vilket lag som nu tar kommandot.

Det är givetvis en fördel för West Bromwich att nu ha avgörandet i egna händer, inför sin egen hemmapublik. Det kommer att ge laget lite psykologiskt övertag på gästerna och gör att hemmalagets spelare förhoppningsvis kan spela mer avslappat. Men räcker det?

Ingen sprakande match

Parallellt med cupspelet är båda lagen just nu inblandade i viktiga strider i Championship respektive Premier League. Det är också dit deras primära fokus har riktats egentligen hela tiden, varpå just det här omspelet nästan kan ses som ett litet hinder i den vanliga planeringen. Att få ytterligare 90 minuters tävlingsbelastning på truppen är inte optimalt.

Med det sagt räknar vi med att båda lagen helst vill gå vidare här, men möjligen inte genom att offra för mycket. Det kommer snarare vara två coacher som inte tar några risker med eventuellt småskadade spelare. Det kan också bli tal om en eller annan nyckelspelare som inte tar plats i startelvan. Men det vet vi bäst när startelvorna har annonserats.

Hos hemmalaget är Matt Phillips den enda spelare som inte kan komma till spel. Hos bortalaget är Dale Stephens och José Izquierdo otillgängliga medan Bernardo är osäker. Låt oss se om han får plats i elvan ändå.

Det lär inte spraka i den här matchen heller. Båda lagen är snarare defensivt balanserade.

Under 2,5 mål spelas därför till 1,75 gånger insatsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,5 mål
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  21:05, onsdag 6/2
TV:   eurosport logo
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.