Speltips inför West Bromwich – Stoke 20/1: 1X2-spel plockas ut

Spelbloggare Publicerat: 20 januari 2020

Championships serieledare, West Bromwich Albion, har chansen att rycka ifrån konkurrenterna nedanför och behöver då kamma hem en trea mot ett halvdant Stoke City. Lyckas eller ej? Vi tror oss sitta på svaret!

Annons:

Annons: Se matchen kostnadsfritt: Läs mer om hur här! Regler & villkor tillkommer.

Toppen möter botten i måndagens Championship. En match mellan ett Premier League-jagande WBA och ett överlevnadskämpande Stoke. Lika viktiga poäng på spel, men helt olika verkligheter.

West Bromwich Albion toppar The Championship strax före Leeds United, men har under den senaste tiden gått lite kräftgång och även konkurrenterna nedanför, de i playoffområdet, har knappat in och utgångsläget ser mer spännande ut än på länge.

Däremot har man den här hängmatchen gentemot konkurrenterna, varpå avståndet till nedanför direktplatserna uppåt skulle öka till åtta poäng om matchen tas hem – något de West Bromwich också är favoriter till, den dunkla formen till trots.

Stoke City sitter desto mer illa till och riskerar till och med att åka ur den engelska andradivisionen – bara med pinnen ner till bottentrion. Från december månad och framåt har de förvisso fått ett lyft, men fortsatt uppträtt ojämnt och det kommer bli spännande att se vartåt det barkar framöver. För, visst ska de väl vara tillräckligt bra för att fixa kontraktet?

Lagen kommer till spel med varsitt skadeavbräck och utöver det hela samt friska trupper. Hemmalaget mer Kieran Gibbs out och Stoke med Ryan Shawcross dito.

Annons:

Tar revansch – vinner matchen

0-0 hemma mot Millwall senast och en 5-2-vinst borta över Huddersfield Town dessförinnan. Det är utfallet i Stokes senaste seriematcher – och med det har de klivit upp ovanför strecket. Glädjande, även om situationen fortfarande är pressad och den stora nedflyttningsrisken kvarstår.

Här tror vi att “The Potters” åker på en reaktion och lämnar The Hawthorns lottlösa. Favoritoddsen är därutöver lockande, så här finns det ett gäng intressanta spelalternativ att överväga.

West Bromwich har haft lite hack i maskineriet på sistone, utan att det för den delen varit katastrofalt illa; 0-4-1 i seriens formrad. Vid flera tillfällen har de haft marginalerna emot sig och vi menar att de fortfarande ser ut som det topplag de faktiskt är.

Det handlar om toppen mot botten – ett hungrigt och revanschlystet WBA mot ett Stoke som på resande fot förlorat nio av 13 matcher. Att vi då får oddset 1,86 för det raka favoritspelet är i tydlig överkant.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: West Bromwich Albion vinner matchen, rak etta
Odds: 1,86
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, måndag 20/1
TV:  viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo unibettv logo

 

Annons:


Annons: