Speltips inför Woking – Torquay United 3/9: National League på menyn

Spelbloggare Publicerat: 3 september 2019

Tisdagens fotbollsmeny är oerhört tunn, men det finns spelvärde att hämta på ett antal håll och ett av dem är från engelska National League, femtedivisionen, när serieledande Woking tar emot Torquay United på The Laithwaite Community Stadium.

Annons:

Amatörfotboll står på menyn och här vankas det möte mellan två klubbar som jagar uppflyttning till League Two, liksom två som inför året kom upp från divisionen nedan. Medvind.

Woking har varit ett utropstecken modellen större i årets National League, även om blott omgångar är avverkade. Sex raka vinster, 7-0-1 allt som allt, är facit och med det innehas platsen som herre på täppan. Sist värjdes Barrow FC undan med tre mål mot två efter dubbla fullträffar från succéspelaren Jake Hyde, skytteligaledare.

Gästande Torquay United är smått pressade, om de nu har målet att ta position i toppstriden. De har på åtta matcher spelat in 11 pinnar, blandat friskt i prestationer liksom resultat. Helgens fajt mot Hartlepool United var en besvikelse, 1-2 på hemmaplan, och det följde upp 2-2 borta mot Barnet.

Spelaren i fokus för Torquay är anfallspjäsen Jamie Reid, som konsekvent levererat under serieupptakten och är antecknad för fem baljor. Förra året stod han för 29 mål på 42 matcher för klubben. En spelare som efter flera års tid av anonymitet vaknat till liv. Kan vara av intresse för klubbar högre upp i seriesystemet.

Annons:

Klara favoriter

Hur mycket finns det att diskutera här? Givetvis ska Woking räknas som favoriter, relativt klara sådana.

För att sätta det i siffror: de har vunnit sex raka matcher, är tabelletta och har redan spelat in tio fler pinnar än motståndarna – på åtta omgångar. Nu har de fördelen av att spela på hemmaplan och det mot ett Torquay United som kommer från en förlust och inte vunnit på två matcher.

1X2-marknaden står i 2,60-3,40-2,75 – speltipset var skrivet samt publicerat under måndagseftermiddagen – och det värderar vi vara helt missvisande.

Spelet? Woking +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – till oddset 1,88 hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Woking +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, tisdag 3/9
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.