Speltips inför Wolverhampton – Manchester United 4/1: Het FA-cupmatch

Spelbloggare Publicerat: 4 januari 2020

Motivationen talar starkt till Wolverhamptons fördel när de ställs mot Manchester United i FA-cupens tredje runda – och valet av sida blir således alldeles uppenbart. Läs vidare för betting tips, odds och allt du kan tänkas behöva veta inför matchen.
Annons:

Premier League är lagt på is över helgen och istället vankas det ett par händer fulla av FA-cupmatcher. Inte färre än 20 matcher spelas i den tredje rundan under lördagen. En av de hetaste? Wolverhampton Wanderers mot Manchester United. 18:31 blir det att åka av…

Den närmaste veckan kommer handla om att värdera smart för Manchester United – och mest sannolikt är det FA-cupen som nedprioriteras när det bara om några dagar väntar semifinal mot lokalrivalen Manchester City i Ligacupen. Lär roteras friskt, även om förhoppningen är att det b-betonade laget ska skörda framgångar även här.

United kommer dessutom från en bortaförlust mot ett brutalt formsvagt Arsenal där man inte alls fick till det. Lite småoroande inför framtiden. En match är dock just bara det – en match. Bara att gneta vidare.

Efter den fenomenala vändningen och segern över Manchester City har Wolverhampton åkt på två förluster – ena mot Liverpool och den andra mot Watford, båda på bortaplan och med uddamålen. Laget är fortsatt med uppe och nosar på Europaplatserna i Premier League – något de har all potential till att fortsätta vara.

Annons:

Fördel ”Wolves”

Normalt är det två jämnstarka och svårskiljaktiga lag som möter varandra. Det visar också Premier League-tabellen på.

Och här har “Wolves” först och främst fördelen av att spela inför hemmapubliken på Molinaux Stadium. Utöver det är känslan att matchen är av klart större betydelse för deras del. Fortsättningsvis har de, ur cupsynpunkt, bara FA-cupen på menyn medan Manchester United bara om några dagar väntar semifinal i Ligacupen. Givetvis prioritet ett just nu.

Så, större rotation från bortalagets sida? Av allt att döma blir det så. Skadeproblematiken för deras del spelar också en roll där. Tär på bredden.

Gillar starkt hemmaspelen och oddsen för dessa har redan börjat droppa. Kan det intensifieras till närmare avspark?

Wolverhampton Wanderers -0,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet om de slutar oavgjort – spelas till strax under dubbla insatsen.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365!
Regler & villkor gäller. +18 år. Stodlinjen.se.

Annons:

Speltips:

Speltips: Wolverhampton -0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,97
Bolag: Bet365
Spelstopp: 18:31, lördag 4/1
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo

 

 

Annons:


Annons: