Speltips inför Yeovil Town – Hartlepool United 12/11: Cupfotboll och målspel

Spelbloggare Publicerat: 12 november 2019

Den sista FA-cupmatchen från runda nummer ett, före omspelen, står Yeovil Town samt Hartlepool United för. Platsen är Huish Park och här är vårt speltips därifrån.

Annons:

Annons: Se matchen (och massvis av annan sport) – utan att betala ett enda öre för det, hos Unibet! Spelbloggares läsare får nu 500% – 500 kronor eller 100% – 2 000 kronor i välkomstbonus vid första insättning hos dem.

Snart blir det allvar i FA-cupen, i samband med nästa runda där Premier League- och Championship-klubbar kommer in i hetluften. För mindre klubbar, som Yeovil Town samt Hartlepool United, är det en superchans att samla erfarenhet samt för spelarna att bli uppmärksammade på ett helt annat sätt.

Sista anhalt från första omgången, omspelen undantagna, är alltså Huish Park och det är två klubbar som huserar i femtedivisionen, National League, som ska mäta krafterna med varandra. Av allt att döma, en vidöppen historia; oddsen och förutsättningarna som det facto råder.

Senare under veckan har Yeovil möjligheten att ta täten i seriespelet, med lördagsmatch mot Dover Athletic, när de för närvarande är pinnen bakom serieledande Bromley – med en match, den, mindre spelad. Ett antal hack nedåt i tabellen återfinns Hartlepool, men alltjämt med chansen att hämta in på konkurrenterna ovanför och bli en del av striden om uppflyttningsbiljetterna. Fortfarande tätt.

Anmärkningsvärt är att lagen drabbade samman så sent som under den förra månaden, då med Hartlepool United som värd för matchen samt slutlig vinnare med siffrorna 2-1. Mittfältaren Jason Kennedy, som faktiskt spelade Premier League-fotboll 2005/06, blev matchvinnare med sin avgörande balja i den 92:a minuten – bara minuten efter motståndarna kvitterat. Gubben i lådan även här, månne?

Annons:

Målspel – nätas åt båda håll?

Rotation att vänta? Svårt att sia. FA-cupen är en utsökt möjlighet för spelarna i respektive lag att stärka deras attraktionsvärde på marknaden, men seriespelet är – med all rätta – prioriterat. Gällande Yeovil Town är det kanske ännu mer aktuellt med tanke på den batalj som väntar till helgen.

Men det kommer knappast slängas ut vilka spelare som helst på planen. Starka startelvor. Spelare normalt i eller sådana nära den ordinarie.

Och vad vi tror på, rent spelmässigt? Mål, mål, mål! Åt båda håll. Precis som när de möttes förra månaden, med andra ord.

Yeovil levererar bra resultat och inte minst, just det, mål. Faktum är att de nätat i – hör och häpna! – 15 matcher på raken och bara i tre av dessa har nollan hållits intakt. Gällande Hartlepool blev de nollade senast, 0-1 mot Solihull Moors, men hade hittat nätmaskorna i åtta matcher på raken dessförinnan.

Cupspel, således möjligen mer avslappnat, och två lag i målform. BLGM-spelet tas till oddset 1,74 hos Unibet, som alltså också streamar matchen för deras kunder.

Annons:
  Rygga spelet & streama matchen hos Unibet – Få 500% extra i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,74
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:45, tisdag 12/11
TV: 
Stream:  unibet logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Annons: