Speltips Juventus – Monza 19/1: Coppa Italia

Axel Sjödin Publicerat: 19 januari 2023

Juventus får försöka studsa tillbaka efter helgen då de möter Monza i Coppa Italia hemma i Turin under torsdagen.

Juventus - Monza

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Den otroligt imponerande sviten på åtta raka vinster i ligaspelet – utan att släppa in ett enda mål dessutom – tog slut med ett brak i fredags. Seriefinalen mot Napoli blev ett chockerande uppvaknande och skillnaden i kvalitet mellan Juventus och serieledarna blev väldigt uppenbar. Vi får se ifall de kan studsa tillbaka hemma mot Monza i torsdagens cupspel.

Hur imponerande Juventus svit än var så ska det dock sägas att förlusten absolut inte var särskilt oväntad, bara sättet de förlorade på. Även om det på många sätt är en erkänd styrka hos Den gamla damen så har många vinster varit väldigt knappa där de ska vara tacksamma att de fått med sig tre poäng.

Deras vinst mot Cremonese i början av året kunde lika gärna ha varit en förlust sett till målchanserna i matchen. Det offensiva spelet har i många matcher inte gått att förlita sig på och Massimiliano Allegri verkar allt som oftast förita sig på individuell skicklighet för att kunna producera målchanser, vilket inte riktigt håller mot riktigt bra motstånd.

Men defensiven har åtminstone ofta varit stabil. Åtta raka matcher utan insläppta är ingenting man skojar bort. Napolis offensiv lyckades dock blotta deras brister, men Monza besitter knappast samma offensiva spets.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Monza har klarat sig över förväntan såhär långt

Nykomlingarna Monza har öppnat året väldigt starkt och kryper allt närmare den övre tabellhalvan. Efter en väldigt tuff start mot året så vände det faktiskt efter deras första vinst någonsin i Serie A, som kom mot inga mindre än Juventus.

Sedan årsskiftet så har de i alla fall lyckats kryssa mot både Fiorentina och Inter innan de i den senaste omgången tog en trepoängare borta mot Cremonese. De hade en övertygande tremålsledning som de var nära på att tappa framåt slutet av matchen, men de lyckades i alla fall tillslut ta en tung trepoängare på bortaplan och har numera en buffert på tolv poäng ned till strecket.

Formen är det med andra ord inget fel på, men frågan är ifall de kan få något uträttat uppe i Turin. Även om cupen kanske inte är det högst prioriterade tävlingen så lär Juventus vara måna om att studsa tillbaka efter helgens förödmjukande förlust. Därför spelar vi på ett klassiskt spel på Juventus när de möter sämre lag på hemmaplan. Vi klickar in den raka ettan kombinerat med under 3,5 mål för 2.20 gånger pengarna hos Lucky Sports, vilket har suttit i åtta raka matcher innan helgen.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Juventus & under 3,5 mål
Odds: 2.20
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, torsdag 19 januari 2023
TV: 
Stream:  Sportbladet Play

Jämför odds: