Speltips Juventus – Sassuolo 10/2: Juventus ångar på

Axel Sjödin Publicerat: 10 februari 2022

Kvartsfinalerna i Coppa Italia rundas av med ett möte mellan Juventus och Sassuolo i Turin.

Juventus - Sassuolo

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Juventus bara fortsätter sin stadiga klättring upp i Serie A-tabellen och i helgen så gick de tillslut förbi Atalanta och la vantarna på fjärdeplatsen. Det är dock en skör ledning över Bergamoklubben som ligger två poäng bakom men med en match mindre spelad. Söndagens möte i Bergamo kommer att ha väldigt stor betydelse för båda klubbarnas chanser att nå Champions League.

Den gamla damen är nu obesegrade i tio raka ligamatcher varav de har vunnit sju av dem. De är kanske Italiens formstarkaste lag just nu efter att Inter har tappat poäng i två av sina tre senaste matcher.

Den unga skytteligaledaren Dusan Vlahovic hämtades in från Fiorentina under januarifönstret och det tog inte mer än 13 minuter för den serbiska supertalangen att presentera sig för hemmapubliken i Turin. Det är en oerhört tung värvning och kanske precis det som behövs för att sätta igång Juventus något trubbiga offensiv.

Som vanligt så är det dock defensiven som I Bianconeri förlitar sig på först och främst. Med sju hållna nollor på deras senaste tio matcher så lär det inte bli lätt för Sassuolo att försöka ta sig vidare här.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sassuolos har en nedåtgående form

Gästande Sassuolo har en helt annan formkurva som pekar nedåt. De har bitvis varit starka under hösten och har lyckats slå lag som Lazio, Milan och inte minst Juventus då de båda lagen möttes i Turin i oktober. Men nu har de bara en vinst på deras sju senaste matcher och ser inte alls lika vassa ut längre.

När de i söndags återvände till ligaspelet efter landslagsuppehållet så åkte de på en riktig stjärnsmäll borta mot Sampdoria då de förlorade med 0-4. Det är svårt att sätta fingret på vad som har börjat gå snett, men att både Gianluca Scamacca och Domenico Berardi ryktas vilja bort från klubben hjälper säkerligen inte saker och ting.

Båda stannar dock säsongen ut och det enda egentliga avbräcket är skadade Filip Djuricic. Tränare Alessio Dionisi lär ha en del att fundera på och behöver verkligen få laget att lägga in en ny växel ifall de ska ha en chans att nå semifinalen i cupen.

Inför matchen kombinerar vi ett spel på att Juventus vinner och att det blir under 3,5 mål. Det är bara det kaotiska mötet mot Roma som har haft över 2,5 mål i Juventus 13 senaste ligamatcher. Även med Vlahovic på topp så är Juventus sällan ett lag som öser in mål och för 2.40 hos Campobet så är det definitivt inte ett dumt spel.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Juventus vinner & under 3,5 mål
Odds: 2.40
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: