Speltips Leicester – Chelsea 28/6: Val av sida i FA-cupen

Spelbloggare Publicerat: 28 juni 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

FA-cupen fortsätter med kvartsfinalerna och en av dessa spelas på King Power Stadium, där Leicester City och Chelsea FC ska mäta krafterna med varandra. Vi värderar formfaktorn som stor inför matchen, varpå ett specifikt 1X2-spel plockas ut samt presenteras för er läsare.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Godbit till kvartsfinal

Åtta klubbar ska bli till fyra under FA-cupskvartsfinalerna, varav de tre avslutande matcherna spelas under söndagen och det är flera godbitar att sätta tänderna i. Den hetaste? Leicester City mot Chelsea. Det får vi väl ändå slå fast?

Det handlar alltså om Premier League-trean mot fyran, så det finns anledning till att hoppas och tro på en välspelad och kvalitativ fotbollsmatch. 90 minuter, eventuellt 120 och därefter straffsparkar, ska skilja dem åt. En match som, med rätta, är betraktad som helt öppen. Svårtippad – och med stor sannolikhet tät!

Dock är det med lite halvdan form som ”The Foxes” kommer hit, med ”bara” kryss i de två matcherna som spelats sedan omstarten – 1-1 mot Watford och 0-0 mot Brighton & Hove Albion. I den senare behövde dessutom danskkeepern Kasper Schmeichel rädda en straffspark. Nu behöver Jamie Vardy och hans kamrater steppa upp.

Chelsea precis före och efter uppehållet har varit fenomenala. Liverpool skickades ut ur den förra cuprundan, Everton krossats och nu senast – vinster över Aston Villa samt Manchester City. I den senare blev Christian Pulisic första målskytt och matchhjälte blev Willian från straffpunkten.

Vi tar sida – de vinner matchen!

Hemmaplan, javisst, den faktorn ska värderas in i analysen. Vad man dock ska tänka på är att den fördelen riskerar minska avsevärt när matchen det facto spelas inför tomma läktare. Det är en tunn tråd att stå på för den som eventuellt vill lämna sitt förtroende i händerna på Leicester.

Vi ser istället Chelsea som den klara favoriten. Av uppenbara anledningar.

Gästerna är ett av Premier Leagues mest formstarka lag och faktiskt, enligt oss, en riktigt positiv överraskning för säsongen. Vi trodde klart mindre på Frank Lampard och hans mannar på förhand.

Nu kommer Londons blåa närmast från en mäkta imponerande vinst över bjässen Manchester City; fyllda av självförtroende och med formen toppad.

Chelsea +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid kryss – är en no-brainer till oddset 1,83 hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 kr krediter i bonus!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Chelsea +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,83
Bolag: Bet365
Spelstopp: 17:00, söndag 28/6
TV:  eurosport logo
Stream:  dplay logo