Speltips Lens – Monaco 30/1: Franska cupen

Axel Sjödin Publicerat: 30 januari 2022

Ett spännande möte mellan Lens och Monaco väntar i åttondelsfinalen av Coupe de France.

Lens - Monaco

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är två lag som ligger på exakt samma poäng poäng i Ligue 1 som drabbar samman i en av de mest sevärda åttondelsfinalerna i den franska cupen. Lens välkomnar Monaco till Stade Bollaert-Delelis på söndagskvällen med en plats i kvartsfinalen på spel.

Lens har haft en väldigt imponerande säsong hittills och har kunnat fortsätta bygga på deras framgångar från fjolåret. Säsongen 2020-21 var de nykomlingar i den franska högstaserien och avslutade säsongen på sjunde plats med 57 poäng. Många lag har svårt att följa upp sådana framgångar, med Leeds som ett strålande exempel, men Lens har en strålande höst i ryggen.

De var länge med i toppen bakom PSG fram till att de började tappa form i december och framåt. Nu har de halkat ned till åttonde plats efter att de bara har vunnit två av deras åtta senaste ligamatcher, men med det sagt så har de ändå bara två poäng upp till Strasbourg på fjärdeplatsen. Ligue 1 är fortfarande oerhört jämnt bakom toppen i år.

Det positiva för Lens del är i alla fall att de har sett bättre ut under januari, där deras två vinster i ligan också har kommit. Samtidigt slog de ut de regerande mästarna Lille i sextondelsfinalerna efter att ha kvitterat matchen till 2-2 i den 95:e minuten och sedan vunnit på straffar.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Monaco har mer spetskvalitet

Monaco har haft en tuff höst efter succésäsongen i fjol, men det har överskuggats av hur både Lille och Lyon har varit helt under isen. Utöver PSG så har Monaco trots allt klarat sig bäst av kvartetten som var med och slogs om ligatiteln i våras, men utan att direkt övertyga i ligaspelet.

Precis som Lens så har de dock inte långt upp till fjärdeplatsen, men det kommer inte att vara lätt att slå sig in i topp tre med tanke på hur både Nice och Marseille har sett ut på senaste. Monacos största framgångar i år har varit i Europa League där de toppade sin grupp över Real Sociedad och PSV och nu inväntar sin motståndare i åttondelsfinalen.

Matchen mot Lens känns i alla fall förhållandevis öppen och svår att sia kring. Det är svårt att peka ut en favorit bland två klubbar som har haft skakig form, men Monaco har trots allt ett starkare lag på papperet och har sett bra ut utanför ligaspelet hittills.

Vi spelar därmed på att Monaco avancerar för 1.80 gånger pengarna hos Campobet inför mötet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: