Speltips Liverpool – Wolverhampton 7/1: Kvalitetsskillnad

Axel Sjödin Publicerat: 7 januari 2023

Liverpool, regerande mästarna i FA-cupen, välkomnar Wolverhampton till Anfield i cupens tredje omgång.

Liverpool - Wolverhampton

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är inte helt lätt att veta var man har något av dessa båda lag i nuläget, men kvalitetsskillnaden borde vara för stor när dessa båda lag drabbar samman på Anfield under lördagen. Liverpool varvar bra och dåliga insatser i nuläget, medan Wolverhampton fortfarande håller på att anpassa sig till Julen Lopetegui som ny huvudtränare, vilket gör att ingen av dem är helt lätta att sätta fingret på.

Senast så åkte Liverpool på en tung förlust borta mot ett stekhett Brentford som vann med 3-1 hemma på Gtech Community Stadium. Det var verkligen inte en bra insats från Liverpools sida och Brentford vann välförtjänt, trots att gästerna hade spelövertaget under stora delar av matchen.

Det innebär att Liverpool numera har sju poäng upp till Champions League-platserna och att det kan bli väldigt tufft att säkra en topp fyra-placering till våren ifall de inte lyckas höja sig snart. Glimtar av fjolårets Liverpool finns fortfarande där, inte minst i offensiven, men på det stora hela så har de varit väldigt skakiga över hela säsongen.

Virgil van Dijk åkte dessutom på en skada senast mot Brentford och det är ännu oklart hur länge han kommer att vara borta. Det är ett tungt bakslag för klubben såklart.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Wolverhampton har visat några positiva tecken

Även om Julen Lopetegui ännu inte har lyckats göra något större väsen av sig i sin nya tränarroll så har Wolverhampton trots allt skrapat ihop fyra poäng på sina tre senaste ligamatcher, vilket är en klar förbättring.

Senast så ställdes de mot Aston Villa och fick dela på poängen efter en match som slutade 1-1. Det är ändå starkt att de lyckades ta poäng av ett formstarkt Aston Villa på bortaplan och dessförinnan så gav de Manchester United en del problem, trots att matchen slutade med en uddamålsförlust för Wolves.

Lopetegui har ingen iögonfallande fotboll och det kan vi nog inte förvänta oss att Wolverhampton kommer att spela heller. Men även om han har en tuff uppgift framför sig så finns det ändå positiva tecken på att han kanske kan klara att hålla kvar dem i högstadivisionen.

Med det sagt så lär de nog få det tufft att avancera på Liverpools bekostnad på Anfield nu till helgen. Spelarmaterialet saknar fortfarande den offensiva spetsen och Klopp har knappast råd att förlora en match som denna. Wolves har i alla fall sett mer stabila ut defensivt och jag tror att ett spel på hemmavinst kombinerat med ett spel på under 3,5 mål har goda chanser att sitta för 2.20 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Liverpool & under 3,5 mål
Odds: 2.20
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, lördag 7 januari 2023
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: