Speltips Manchester United – Everton 6/1: FA-cupen

Axel Sjödin Publicerat: 6 januari 2023

Manchester United och Everton är den första matchen som spelas i den tredje omgången av FA-cupen nu till helgen.

Manchester United - Everton

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Av de 32 matcher som kommer att spelas över helgens FA-cup omgång så tillhör denna en av de mer intressanta. Vart favoritskapet ligger är det dock inga tveksamheter kring, då Everton har haft stora problem under säsongen samtidigt som Erik Ten Hag verkar ha fått ordning på storklubben från Manchester.

Tidigare i veckan så tog Manchester United sin fjärde raka seger i ligan och tredje sedan ligaspelet satte igång igen efter uppehållet. Under samtliga tre segrar så har de inte släppt in ett enda mål och då kan vi också lägga till att de slog Burnley med 2-0 i ligacupen precis innan jul.

Formen är med andra ord stark och de slår bevisligen motstånd som de borde slå, vilket har gjort att de har klättrat upp på en fjärdeplats i Premier League. De står dessutom på samma poäng som Newcastle och har en match mindre spelad, men kommer att få tuffa prövningar framåt slutet av månaden då både ett Manchesterderby och ett bortamöte mot Arsenal står på menyn i de kommande ligamatcherna.

Ett avancemang till nästa omgång i FA-cupen borde dock kunna lösas relativt enkelt hemma på Old Trafford, särskilt då skadeläget dessutom ser bra ut.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Everton har halkat ned under strecket

Det blev ännu en tung förlust för The Toffees då de föll mot Brighton hemma på Goodison Park i tisdags. I och med detta så föll de ned under strecket då Nottingham Forest vann och West Ham kryssade. Deras kommande två ligamatcher mot Southampton och West Ham kommer att bli otroligt viktiga i bottenstriden och skulle de inte få med sig resultat där så finns det en stor risk att en redan löst hängande Frank Lampard får ta sitt pick och pack och dra.

Senast de besökte Manchester så fick de i alla fall med sig ett kryss mot Manchester City, vilket var stort. Men det lär inte bli särskilt lätt att upprepa då Demarai Grays drömmål inte är någonting man gör varje vecka precis.

Everton har haft stora problem med målskyttet och har inte regelbundet kunnat förlita sig på sin offensiv. De har bara lyckats näta 14 gånger på 18 ligamatcher hittills och möter nu ett Manchester United-försvar som har imponerat på senaste med flertal hållna nollor i rad. Vi spelar därmed på att Manchester United vinner mot noll för 2.25 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Manchester United vinner mot noll
Odds: 2.25
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, fredag 6 januari 2023
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: