Speltips Manchester United – Fulham 19/3: FA-cupen

Axel Sjödin Publicerat: 19 mars 2023

Det börjar dra ihop sig i FA-cupen då Manchester United och Fulham drabbar samman i kvartsfinal.

Manchester United - Fulham

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Manchester United är klara favoriter till avancemang då de välkomnar Fulham till Old Trafford under söndagens kvartsfinal i FA-cupen. Fulham har stått för en väldigt bra säsong men har tappat lite fart framåt våren. Även Manchester United har ett par tveksamma resultat bakom sig i ligaspelet, men känns trots allt klart mer stabila i nuläget.

Trots förlusten mot Liverpool och krysset mot Southampton så är Manchester United i ett ganska bra läge inför den återstående delen av säsongen. De slog ut Real Betis ur Europa League utan vidare bekymmer tidigare i veckan, är kvar i FA-cupen och har en ganska starkt grepp om en av Champions League-placeringarna i Premier League.

Härnäst väntar en tredje spansk storklubb i form av Sevilla i kvartsfinalen, men det motståndet har lustigt nog blivit lättare för varje omgång för Uniteds del. De har goda chanser att vinna både i Europa League och i FA-cupen och kan alltså ta sin andra titel under säsongen ifall allt går vägen.

United får återigen klara sig utan Casemiro här, men hemma på Old Trafford så är de väldigt starka och bör kunna slå ett formsvagt Fulham.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fulhams form har dalat

Gästerna har stadigt börjat halka nedåt i tabellen och drömmen om att nå ut i Europa framstår mer och mer avlägsen för varje omgång. På deras åtta senaste matcher i ligan så har de bara vunnit två och det ska sägas att vinsten borta mot Brighton var en stöld om man ser till hur matchen såg ut.

De hade inte en trevlig söndagseftermiddag senast då de blev överkörda av Arsenal hemma på Craven Cottage och de ser inte längre ut som det pigga Fulham som imponerade i höstas. Aleksandar Mitrovic har inte alls lyckats lika bra med målproduktionen sedan årsskiftet och utan honom så finns det inte samma spets i laget.

João Palhinha är en annan viktig nyckelspelare som de har fått klara sig utan ett tag, men han kan faktiskt mycket väl återvända nu till helgen, vilket verkligen kan förbättra Fulhams chanser till avancemang.

Manchester United känns dock lite för starka på Old Trafford för att våga sig på något spel emot dem här. Samtidigt som oddsen för hemmasegern knappast lockar. Vi kombinerar därmed dubbelchans 1X med under 3,5 mål för 1.71 gånger pengarna hos Betinia för ett riskminimerande kombinationsspel.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta 120 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans 1X & under 3,5 mål
Odds: 1.71
Bolag: Betinia
Spelstopp: 17:30, söndag 19 mars
TV:  tvtre logo
Stream:  viaplay logo