Speltips Milan – Genoa 13/1: Coppa Italia

Axel Sjödin Publicerat: 13 januari 2022

Milan möter Genoa på San Siro i åttondelsfinalerna av Coppa Italia under torsdagskvällen.

Milan - Genoa

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Milan har inlett det nya året starkt med två övertygande segrar mot Roma och Venezia i ligan. Det ser åtminstone ut som att de kanske har lyckats ta sig ur den tunga formdippen under senhösten som gjorde att Inter kunde ta över ligaledningen innan jul och Milan fortsätter att sätta press på ligaledarna i toppen.

Stefano Pioli har tidigare haft problem med att uppehålla samma fina form under vårkanten som under hösten, men kanske kan han motbevisa sina tvivlare här om de lyckas bygga vidare på de resultat de har fått med sig hittills.

En hemmamatch mot Genoa är ett utmärkt tillfälle att bygga vidare på den fina sviten, trots att Milan kanske inte satsar fullt ut på Coppa Italia ännu.

De har fortfarande en rätt tung skadelista även om den har lättat något då både Mike Maignan och Rafael Leão är tillbaka i spel. Fikayo Tomori, Alessio Romagnoli och Davide Calabria är dock alla borta efter att ha testats positiva för COVID-19 nyligen samtidigt som Franck Kessié och Ismael Bennacer är iväg och spelar i de afrikanska mästerskapen.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inget ljus i tunneln för Genoa

Läget i Genoa har gått utför rejält på senare tid och deras chanser att kunna klättra upp på säker mark i Serie A ser sämre och sämre ut. De hade verkligen ingen bra säsong under Davide Ballardini, men inga av deras problem har lösts sedan de ersatte honom med Andrij Sjevtjenko på tränarbänken.

Sedan Sjevtjenkos tog över så har de sex förluster och tre kryss där de bara har lagt tre mål totalt under dessa nio matcher. De är uddlösa och har enorma problem med att bygga upp sitt anfallsspel. Mycket beror dock på att de har en av de klart sämsta trupperna i Serie A, så det är svårt att lasta tränarna helt för det. Men Genoa har inte vunnit på 18 omgångar nu och någonting måste göras.

Deras enda seger under perioden har varit i cupen mot Salernitana, men äventyret lär nog tyvärr ta slut nu på torsdag då de inte ska kunna hävda sig mot Milan, även om de inte ställer upp med starkast möjliga elva.

Då Genoa har haft enorma problem med målskyttet på senaste så lutar jag åt ett spel på att Milan vinner mot noll, då det raka spelet är alldeles för lågt. Men att Milan vinner utan att släppa in mål går att hitta för 2.00 gånger pengarna hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Milan vinner mot noll
Odds: 2.00
Bolag: 888sport
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream:  Aftonbladet Plus

Jämför odds: