Speltips Milan – Torino 11/1: Coppa Italia

Axel Sjödin Publicerat: 10 januari 2023

Milan ställs mot Torino på San Siro i åttondelsfinalen av Coppa Italia under onsdagskvällen.

Milan - Torino

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

I söndags så spelade Milan en stormatch mot Roma, där de kryssade och på så sätt tappade ytterligare i scudettostriden mot både Napoli och Juventus. Torino kryssade även de men håller i vanlig ordning sig kvar kring tiondeplatsen i Serie A och siktar nu in sig på cupspelet istället.

Coppa Italia har aldrig riktigt haft samma status som cuperna i jämförbara fotbollsnationer – det brukar hetta till framåt semifinalen först. Det är därför inte helt ovanligt att storlagen stället upp med en lite b-betonad elva under en åttondelsfinal som denna.

Milan har dock väldigt många skador i nuläget. Det märks dock inte i stormatcherna då de i stort sett har alla sina bästa spelare tillgängliga, men bredden blir däremot lidande och Stefano Pioli kan mycket väl bli tvungen att ställa upp med ett ganska bra lag trots allt.

De rödsvarta lär dock fortfarande ha en bitter eftersmak efter helgens kryss mot Roma, där de ledde med 2-0 fram till matchens slutminuter. Reduceringen kom genom Roger Ibañez i den 87:e minuten och kvitteringen genom Tammy Abraham i den 93:e. Två poäng de egentligen inte hade råd att tappa i titelstriden.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Torino vann senaste de mötte Milan

För Torinos del så gäller det att hoppas på att Milan har fullt upp med ligaspelet och väljer att inte lägga krut på cupspelet. Men I Granata är också starka nog att kunna förlita sig på sitt eget spel. De är obesegrade i fyra raka ligamatcher, bland annat ett kryss borta mot Roma, och är allmänt svåra att få hål på.

Torino mötte Milan hemma på Stadio Olimpico di Torino precis i slutet av oktober och lyckades då faktiskt vinna med 2-1, vilket råkar vara en av bara två förluster i ligan för de rödsvarta under säsongen.

Den här gången så har de inte fördelen av hemmaplan, men kan säkerligen ge Milan en tuff match även på San Siro ifall de rödsvartrandiga inte skulle gå in med en hundraprocentig inställning i cupspelet.

Med det sagt så är Milan såklart klara favoriter, men det är ganska bra odds på att båda lagen gör mål i mitt tycke. Milan har inte hållit särskilt många nollor jämfört med den senaste säsongen och Torino har lyckats göra mål i sina sju senaste ligamatcher. För 1.95 så spelar vi därmed på att båda lagen gör mål hos Bet365.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.95
Bolag: Bet365
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream:  Sportbladet Play

Jämför odds: