Speltips New York City FC – Colorado Rapids 19/6: Starkt hemmalag

Axel Sjödin Publicerat: 19 juni 2022

De regerande mästarna och serieledarna i den östra konferensen New York City FC tar sig an Colorado Rapids under söndagskvällen.

New York City FC - Colorado Rapids

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

NYCFC har inlett säsongen på förväntat vis och toppar den östra konferensen efter 13 spelade matcher, detta trots att de spelat färre matcher än samtliga lag bakom dem i toppen. De är fortsatt favoriter att försvara sin titel, men transferfönstret i Europa är öppet och det gäller att de lyckas behålla sina spelare under säsongen.

Formen är det i varje fall inget fel på och de har fyra raka segrar i ryggen inför söndagens match. De har också åtta raka utan förlust där de har kammat hem 22 av 24 möjliga. Utöver det så har de även hunnit avancera i cupspelet där de slog ut New England Revolution i slutet av maj.

De ångar på helt enkelt, detta trots att deras stora stjärna i offensiven Valentin Castellanos inte har lyckats göra mål på de tre senaste matcherna. De har med andra ord ett rejält sparkapital inför när den regerande skytteligamästaren kommer igång på riktigt.

Den före detta Malmö-spelaren Anton Tinnerholm är fortsatt långtidsskadad tillsammans med Gary Mackay-Steven och Gabriel Pereira, men i övrigt så har NYCFC inga större skadebekymmer i den här fasen av säsongen.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Colorado har haft det svårt på bortaplan

Gästerna har inte riktigt lyckats få ut så många poäng som deras spel kanske har gjort dem förtjänta av. De har ett skickligt lag, men har varit ojämna under hela säsongsinledningen och har haft svårt att ta två trepoängare i rad.

Det är dock framförallt hemma på Dick’s Sporting Goods Park som de har varit starka och det är också där som de har tagit 17 av sina totalt 18 poäng. Bortaspelet har inte alls varit lika stabilt och de har också fyra raka förluster på resande fot.

Mot det kanske starkaste laget i ligan så lär de förmodligen få det svårt att hävda sig på Yankee Stadium. NYCFC har inte direkt kört över motståndet på senare tid, men de har hållit nollan i sex raka matcher och när de väl tar ledningen så är de väldigt bra på att hålla i den.

Vi spelar därmed på att New York City FC klarar av favoritskapet och vinner matchen, men att det blir under 3,5 mål totalt för 2.28 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: New York City FC & under 3,5 mål
Odds: 2.28
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 23:00
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: