Speltips Nottingham Forest – Manchester United 25/1: Ligacupen

Axel Sjödin Publicerat: 25 januari 2023

Nottingham Forest och Manchester United drabbar samman i det första av två möten i semifinalen av ligacupen under onsdagen.

Nottingham Forest - Manchester United

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Båda lagen har varit i relativt fin form under de senaste veckorna, men det finns tveklöst en favorit när dessa båda lag gör upp om en plats i finalen i det första av två möten på City Ground under onsdagen. Det är starkt av Nottingham Forest att ens ha tagit sig såhär långt in i turneringen, men mot Manchester United så lär det förmodligen ta stopp.

Nottingham Forest tog sig tidigt förbi Tottenham i den tredje omgången, men har sedan dess haft en ganska bekväm väg till semifinalen där de har mött Blackburn Rovers och Wolverhampton. Ligaformen ser i alla fall bra ut och Steve Cooper verkar ha börjat få ordning på sitt spretiga lagbygge från i somras.

Det kändes som en tidsfråga innan Forest skulle bli bättre efter en tveksam start på säsongen, då de bytte ut stora delar av den trupp som tog upp dem från Championship. De är nu obesegrade i fyra raka ligamatcher nu där de bland annat kryssat mot Chelsea och slagit både Leicester och Southampton. Senast så blev det däremot bara ett kryss mot ett formsvagt Bournemouth, men den obesegrade trenden håller i alla fall i sig.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Manchester United tävlar på fyra fronter

Gästerna har sett väldigt starka ut under senare tid och var nära att få med sig poäng borta mot serieledarna Arsenal i helgens stora match. Det var en riktigt underhållande och välspelad tillställning på Emirates där United tillslut drog det kortare strået efter att Eddie Nketiah lyckats pricka in det avgörande målet i den 90:e minuten.

På det stora hela så var det Arsenal som skapade mest framåt och det känns som att Londonklubben ligger längre fram i utvecklingen än vad Manchester United gör i nuläget, men under Erik Ten Hag så fortsätter de tydligt att ta steg i rätt riktning mot att bli en titelutmanare på riktigt i framtiden.

Manchester United har ingen match i Premier League förrän den fjärde februari igen så det lär vara full fokus på cupspelet och att försöka säkra en finalplats under de kommande två veckorna. Det ska de lyckas göra mot ett motstånd som inte håller samma nivå, frågan är bara ifall de kan lösa det på City Ground eller ifall det kommer att avgöras på Old Trafford nästa vecka.

Manchester United tävlar dock på fyra fronter och lär kanske inte gå på fullt här efter en intensiv match i söndags. Jag tror dock att United bör lösa detta och för 2.40 gånger pengarna hos Lucky Sports så spelar vi på den raka tvåan kombinerat med under 3,5 mål.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Manchester United & under 3,5 mål
Odds: 2.40
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, onsdag 25 januari 2023
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: