Speltips Odd – Molde 19/6: Jagar ligaledning

Axel Sjödin Publicerat: 19 juni 2022

Den norska Eliteserien drar igång igen efter uppehållet och vi tittar närmare på matchen mellan Odd och formstarka Molde.

Odd - Molde

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är väldigt stor skillnad i formkurvor då Odd tar emot Molde i den elfte omgången av Elitserien under söndagskvällen. Odd har trots allt haft en stark öppning på säsongen i förhållande till deras svaga säsong i fjol, men har börjat tappa mark i tabellen igen. Molde jagar i sin tur serieledarna Lilleström och har fem raka vinster i bagaget inför söndagens möte.

Odd tog flera tunga trepoängare inledningsvis, men sedan dess så har det börjat trilla in en hel del förluster. Det har varit allt eller inget hittills och de har fortfarande inte kryssat en enda match, vilket gör att de trots allt håller sig kring mitten av tabellen genom deras vinster.

Men trots att de har lyckats vinna två av deras tre senaste matcher mot Hamarkameratene och Jerv så är det inte mycket som talar för Odd här då storlaget Molde gästar. De båda lagen mötte varandra i mitten av maj och då körde Molde över motståndet med 3-0, där ett tidigt rött kort förvisso satte sin prägel på matchen.

100 KRONOR FREEBET – HOS MR GREEN! Mr Green är ett av marknadens hetaste spelbolag nu – med odds på alla möjliga marknader. Ett perfekt läge att prova och få 100 kronor freebet som ny kund? Läs mer eller registrera dig här!

  hämta freebet – 100 kronor hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Molde har fem raka segrar i ryggen

Den norska storklubben Molde kom tvåa i fjol och avslutade säsongen tre poäng bakom mästarna Bodö/Glimt. Den här säsongen så är det såklart titeln som gäller för Molde när både Bodö/Glimt och Rosenborg har fått dåliga starter på säsongen.

Med fem raka segrar i ryggen så knappar de också in på Lilleström i toppen och har ett utmärkt läge att göra avståndet ännu mindre till helgen då de möter Odd medan Lilleström ställs mot Rosenborg.

Molde lär gå ut tungt från start som de gjorde senast lagen möttes. Molde har faktiskt lyckats få in ett ledningsmål inom den första kvarten i fem av deras sex senaste matcher, vilket säger en hel del om hur starkt deras inledande tryck mot mål är.

Ett spel på den raka tvåan här är inte dumt för knappa två gånger pengarna, men med tanke på hur effektiv Moldes första anstormning trots allt har varit så spelar vi istället på ett halvtid/fulltid-spel för 3.05 gånger pengarna hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: Molde halvtid/fulltid
Odds: 3.05
Bolag: MrGreen
Spelstopp: 23:00
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: