Speltips Örebro – Djurgården 26/2: Klasskillnad

Axel Sjödin Publicerat: 26 februari 2023

Örebro tar emot Djurgården på Behrn Arena i en tidig gruppfinal i grupp B i svenska cupen.

Örebro - Djurgården

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Då ÖSK överraskade genom att slå Brommapojkarna på Grimsta i den första omgången så innebär det att det är vinnaren av söndagens match som får med sig gruppledningen inför den sista omgången. Djurgården vann som förväntat bekvämt hemma mot Landskrona BoIS där slutresultatet skrevs till 6-1.

Det råder ingen tvekan kring vilket lag som kliver in i detta mötet som favoriter då det allsvenska topplaget Djurgården ställs mot ett Örebro som hade ganska stora bekymmer under fjolårets säsong i superettan. ÖSK är inte heller direkt heta kandidater till att utmana om toppositionerna i år, vilket de ändå var förra säsongen.

Det vi har fått se under försäsongen har i alla fall inte skickat ut några signaler om ett ÖSK som satsar hårt för att komma tillbaka till toppen, men oavsett så hade det nog varit svårt att rå på ett Djurgården som både bildligt och bokstavligt är i en helt annan liga.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Djurgården ligger långt fram i förberedelserna

Matchen mot Värnamo ska man nog glömma snabbt då det fanns en hel del speciella omständigheter som påverkade det resultatet. Mot Landskrona i matchen därefter så var det inga som helst tveksamheter från stockholmarna som körde över motståndet.

Till skillnad från många andra lag så kommer Djurgården att behöva ha pusselbitarna på plats väldigt mycket tidigare då slutspelet i Conference League drar igång direkt i veckan efter att gruppspelet i cupen färdigspelat.

I fredags stod det klart att de lottats mot polska Lech Poznan, vilket mycket väl kan bli en väldigt spännande match, med en plats i kvartsfinalen på spel. Då polackerna är mitt i brinnande säsong så lär de vara betydligt varmare i kläderna, men av samma princip så lär Djurgården ligga före många andra svenska klubbar i förberedelserna och lär vilja ge sin tilltänkta startelva lite speltid tillsammans.

Även om de kanske inte kommer att ta ut sig i svenska cupen så lär Djurgården inte kasta bort det heller. Även om de inte skulle gå på helfart så ska den här gruppen inte heller vara något problem att lösa för de blårandigas del. Defensiven behöver de jobba på inför Europaspelet när de nu har tappat Hjalmar Ekdal, men offensivt så har de sett bra ut och Oliver Berg ser ut att vara ett väldigt fint tillskott till truppen.

Att Djurgården vinner med -1,5 asian handicap går att hitta för 1.82 hos Bet365, vilket jag tror är ett bra spel här.

  Rygga spelet hos Bet365 – Hämta upp till 1250kr i spelkrediter!!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Djurgården -1,5 asian hcp
Odds: 1.82
Bolag: Bet365
Spelstopp: 17:30, söndag 26 februari
TV: 
Stream:  cmoresport logo