Speltips Real Betis – Rayo Vallecano 3/3: Semifinal

Axel Sjödin Publicerat: 3 mars 2022

På torsdagskvällen spelas den sista semifinalen i Copa del Rey mellan Real Betis och Rayo Vallecano.

Real Betis - Rayo Vallecano

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Copa del Rey är oerhört spännande i år då samtliga av de tre klassiska spanska topplagen var ute ur leken innan det var dags för semifinalerna. Alla lag som är kvar har en ovanligt bra möjlighet att lägga beslag på en titel, vilket inte förekommer ofta.

Real Betis vann det första mötet i Madrid med 2-1 och är favoriter till att avancera för att möta antingen Athletic Club eller Valencia i final beroende på onsdagens resultat. Deras form har också varit betydligt vassare än sina motståndares på senare tid även om de nu ser ut att riskera att tappa tredjeplatsen i ligan som de har hållit i länge.

De förlorade dock det viktiga derbyt mot Sevilla i helgen med 1-2 trots att de hade ett väldigt bra utgångsläge inför matchen. Sevilla var utan Jules Koundé och Karim Rekik i försvaret samtidigt som Lucas Ocampos var avstängd. Men Real Betis räckte in till och frågan är nu ifall de kan hålla hela säsongen ut eller om jagande Barcelona och Atlético Madrid kommer knuffa ner dem på en Europa League-plats igen.

Stundtals så har Los Verdiblancos sett fantastiska ut under säsongen, särskilt offensivt. Men de har också tenderat att förlora viktiga matcher när det väl gäller. Vi får se ifall de kan vända den trenden nu på torsdag.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Rayo Vallecano är i fritt fall

Nykomlingen Rayo Vallecano har verkligen presterat över förväntan sett över hela säsongen. Under nästan hela hösten var de med och slogs om Champions League-platserna i toppen av tabellen, men under våren har det gått snabbt utför.

Det nya året har inletts horribelt för Rayos del. På sju ligamatcher har de bara skrapat ihop en poäng av tjugoen möjliga. Den enda poängen kom på hemmaplan mot just Real Betis, men gästerna hade också åkt på ett rött kort i den 33:e minuten redan, vilket kanske är det som krävs för att Rayo ska få med sig poäng i nuläget.

Deras väg till semifinalen i cupen har också varit oerhört överkomlig där det svåraste motståndet de stött på har varit Real Mallorca som de besegrade med 1-0. Rayo är i fritt fall för tillfället och det finns inte mycket som pekar på att de ska lyckas vända det här dubbelmötet och avancera till finalen.

Real Betis är det bättre laget helt enkelt och bör kunna slå ett Rayo som radar upp förlust på förlust i nuläget. För 1.77 gånger pengarna spelar vi alltså på hemmalaget här hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Real Betis vinner
Odds: 1.77
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream:  Sportbladet Play

Jämför odds: