Speltips Roma – Lecce 20/1: Coppa Italia

Axel Sjödin Publicerat: 20 januari 2022

Roma tar emot Lecce i åttondelsfinalen av Coppa Italia hemma på Stadio Olimpico på torsdagskvällen.

Roma - Lecce

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det har varit en minst sagt skakig höst för Roma under José Mourinho, men de hänger i alla fall kvar i striden om Europaplatserna efter en lite tyngre period resultatmässigt.

I söndags kunde de studsa tillbaka genom en 1-0-vinst mot Cagliari, även om den var långt ifrån så säker som romanisti kanske hade önskat. Men i nuläget så är det helt enkelt tre poäng som betyder någonting för den gulröda delen av Rom och efter den otroligt snöpliga förlusten mot Juventus i omgången innan – där de sent tappade 3-1 till 3-4 och dessutom brände straff – så behövde de verkligen en vinst.

Roma har inte haft några större framgångar i cupen på länge och förra säsongen åkte det ut i de här skedet efter att ha förlorat mot Spezia. Med tanke på hur lågt Mourinho prioriterat Conference League under hösten så lär han kanske inte satsa fullt ut här heller, men Roma hade nog mått bra av lite resultat oavsett match i nuläget.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Lecce har en stark säsong i Serie B

Motståndarna Lecce huserar vanligtvis i Serie B och är såklart väldigt klara underdogs inför torsdagens drabbning. Men de har verkligen imponerat i den italienska andraligan under hösten och är i allra högsta grad inblandade i toppstriden om direktplatserna upp till Serie A.

Lecce, med den gamla Falkenbergspelaren John Björkengren i startelvan, åkte på sin första förlust på flera månader för två omgångar sedan då de mötte serieledarna Pisa borta. Men det var blott andra förlusten på hela säsongen och Lecce har visat sig väldigt svårslagna hittills.

Roma slipper i alla fall ställas mot Spezia i år igen då Lecce redan tog hand om dem i den tidigare omgången där de vann med 2-0 på Stadio Alberto Picco. Vi får se ifall Lecce kan överraska, men Roma ska självklart vara storfavoriter här.

Oddsen är dock såklart väldigt låga för hemmalaget, men ifall vi kombinerar den raka hemmasegern med ett spel på under 3,5 mål så får vi ett spel för 2.15 gånger pengarna hos Expekt. Lecce har nämligen Serie B:s vassaste defensiv och tenderar att spela rätt målsnåla matcher samtidigt som Roma troligtvis inte kommer att satsa fullt ut här, så jag ser absolut goda möjligheter till att spelet sitter.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Roma & under 3,5 mål
Odds: 2.15
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream:  Aftonbladet Plus

Jämför odds: