Speltips Southampton – Manchester City 20/3: FA-cupen

Axel Sjödin Publicerat: 20 mars 2022

Kvartsfinalerna i FA-cupen spelas under helgen och bland söndagens matcher har vi valt att titta närmare på Southampton mot Manchester City.

Southampton - Manchester City

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Senast de båda lagen möttes i slutet av januari så slutade det 1-1 på St Mary’s, men det är inte jättemycket som talar för att Southampton ska kunna återupprepa den skrällen när de båda lagen nu möts i kvartsfinalen i FA-cupen.

Southampton verkar nämligen ha tappat den fina form som de var i under ett par månader från årsskiftet och framåt. På nio ligamatcher hade de fem segrar och bara en förlust, trots att de flera gånger om ställdes mot väldigt tufft motstånd. De lyckades även slå ut West Ham ur FA-cupen i den femte omgången med klara 3-1, men därefter har saker och ting vänt snabbt.

De har nu tre raka förluster i bagaget där 0-4 mot Aston Villa i början av månaden blev ett chockerande uppvaknande för dem. Sedan dess har de förlorat hemma mot både Newcastle och Watford med 1-2. Hemma på St Mary’s har de varit en av de starkaste klubbarna i Premier League under säsongen och hade inför mötet med Newcastle bara åkt på en enda förlust på hemmaplan.

Efter de två senaste förlusterna så är det dock svårt att tro att de skulle ha en chans mot Manchester City. Men Southampton har överraskat förr under säsongen.

100 KRONOR FREEBET – HOS MR GREEN! Mr Green är ett av marknadens hetaste spelbolag nu – med odds på alla möjliga marknader. Ett perfekt läge att prova och få 100 kronor freebet som ny kund? Läs mer eller registrera dig här!

  hämta freebet – 100 kronor hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Även City är i tveksam form

Gästande Manchester City verkar dock inte vara i någon toppform de heller och vad som såg ut som en ointaglig ledning i ligan ett tag har nu plötsligt blivit en tight titelstrid. Manchester City har fortsatt att tappa poäng med jämna mellanrum medan Liverpool med sina nio raka segrar nu har hämtat in försprånget och numera bara är en poäng bakom ligaledarna.

Pep Guardiolas mannar känner tveklöst flåset i nacken nu då de bara fick med sig ett kryss borta mot Crystal Palace den senaste helgen. Trots ett stort spelövertag så hade de svårt att skapa målchanser mot ett lågt stående Crystal Palace, vilket Ralph Hasenhüttl säkerligen noterat.

Manchester City har dock en otroligt hög högstanivå som alla vet och så sent som i början av mars så var de helt överlägsna i Manchesterderbyt mot sina stadsrivaler. Resultatet nu på söndag beror mycket på vilket City vi får se helt enkelt.

Med tanke på att Manchester Citys två senaste matcher har slutat mållösa så är det i alla fall väldigt fina odds på att den här matchen slutar med under 2,5 mål. För Mr.Green går spelet att hitta för hela 2.48 gånger pengarna.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2.48
Bolag: MrGreen
Spelstopp: 16:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: