Speltips Stocksund – Sylvia 22/6: Svaga på hemmaplan

Axel Sjödin Publicerat: 21 juni 2023

Det går tungt för både Stocksund och Sylvia och viktiga poäng står därmed på spel i bottenstriden på torsdag.

Stocksund - Sylvia

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Sylvia fortsätter att ha det motigt, men håller sig nätt och jämnt undan nedflyttningsplaceringarna på målskillnad. Mot tabelljumbon Stocksund gäller det däremot att plocka tre poäng ifall de vill lyckas klättra ifrån botten.

Nykomlingen Stocksund har fått en väldigt tuff start på säsongen och ligger i skrivande stund sist i tabellen med tre poäng upp till nästjumbon Motala och fem poäng upp till Sylvia på säker mark.

Anmärkningsvärt nog har de inte lyckats ta en enda poäng hemma på Danderyd Arena än så länge, samtliga nio poäng har istället införskaffats på resande fot, vilket inte bådar gott inför torsdagens viktiga bottenmöte. Det har blivit sju raka förluster på hemmaplan, och de kommer inte att ha råd att fortsätta så ifall de vill hålla sig kvar i Ettan norra även nästa säsong.

De har också sex raka förluster i resultatraden efter deras chockerande 4-0-överkörning borta mot Vasalund i mitten av maj. Men sedan dess har de sjunkit som en sten i tabellen och har bara mäktat med tre mål framåt under förlustsviten. Stocksund har fortsatt att spela sin typ av spel sedan deras uppflyttning från Division 2, men även om de har flera unga spännande spelare så har deras naivitet börjat straffa sig på senare tid och det har varit lite för många hedersamma förluster.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Måstematch för Sylvia

Sylvia är ett lag som vi har vant oss vid att se högre upp i tabellen, men de har inte riktigt fått spelet att stämma hittills. Det är ofta en hög spelaromsättning i laget där många slussas vidare till större klubbar, vilket är lite riskabelt och i år har det straffat sig. I de två senaste omgångarna har de haft två viktiga bottenmöten som de inte har lyckats gå segrande ur, och frågan är om det är tredje gången gillt nu mot Stocksund.

I söndags fick de bittert nog nöja sig med 2-2 hemma mot Boden efter att ha tappat en 2-0-ledning i andra halvlek. Boden lyckades kvittera genom Nils Nilsson i den 84:e minuten, vilket håller kvar Sylvia i bottenstriden än.

Trots att Stocksund fortfarande inte har tagit en enda poäng på hemmaplan är det väldigt jämna odds hos spelbolagen. Med tanke på Stocksunds bedrövliga facit känns det därmed rätt lockande att spela på den raka segern för Sylvia här för 2.83 gånger pengarna hos Coolbet, även om de inte är det enda laget som har haft bekymmer.

  Rygga spelet hos Coolbet – Hämta 500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Sylvia vinner
Odds: 2.83
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19:00, torsdag 22 juni
TV: 
Stream: