Speltips Sunderland – Lincoln City 22/5: Högoddsare i playoffet

Spelbloggare Publicerat: 21 maj 2021

Vi höjer oddset samt svårighetsgraden på vårt speltips inför playoffreturen mellan Sunderland och Lincoln City, som slåss om en plats till The Championship.

Sunderland - Lincoln City

18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här

Playoffsemifinal. Möte två av två. Och ett Lincoln som leder med två mål mot noll från första fajten.

Klassiska Sunderland och deras resa nedåt i den engelska fotbollshierakin är många bekanta med, men nu har de chansen att kliva framåt – uppåt – om än med en tuff uppförsbacke.

Lincoln, som blev tabellfemma i League One, var den klart bättre parten i första matchen och segern var tveklöst välförtjänt. Men nu är rollerna ombytta – Sunderland, som landade på fjärdeplatsen, med hemmaplansfördelen. Klarar de av att vända på siffrorna och hålla uppflyttningsdrömmen vid liv?

Spiken i kistan

Det är två närmast helt jämnstarka lag som drabbar samman – något som kunnat avläsas i serietabellen, där de båda spelade in 77 poäng på 46 matcher. Oddssättarna tror dock på Sunderland i den här enskilda matchen, den knepiga situationen de trots allt är i.

Med ett tvåmålsunderläge att hämta in, måste Sunderland våga riskera en del och det kan öppna för ett omställningsstarkt Lincoln att sätta spiken i kistan.

Faktum är att Lincoln varit betydligt bättre på borta- kontra hemmaplan under säsongen – faktiskt bäst på resande fot – och radade i den kolumnen upp 13 vinster, sex oavgjorda och blott fyra förluster.

Den raka tvåan finns att spela till 4,0 x insatsen hos LeoVegas och det tas direkt.

  Rygga spelet hos Leovegas – Hämta 100 kr gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här

Speltips:

Speltips: Lincoln City vinner, rak tvåa
Odds: 4,00
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 16:30
TV: 
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: