Speltips Villarreal – Real Madrid 19/1: Copa del Rey

Axel Sjödin Publicerat: 19 januari 2023

Det var bara en dryg vecka sedan dessa båda lag möttes på La Cerámica, nu ställs Villarreal och Real Madrid återigen mot varandra i cupen.

Villarreal - Real Madrid

18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21. Min. 1,80 odds. Regler & villkor gäller. stodlinjen.se. Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

Det blir en snabb repris på mötet dessa båda lagen emellan då de återigen möter varandra på La Cerámica inom en kort period. Senast så var det Villarreal som säkrade segern i ligaspelet efter en välspelad match från de gula ubåtarna. Villarreal vann välförtjänt med 2-1, vilket blev en språngbräda in i topp fyra-striden.

Det finns fler frågetecken kring Real Madrid i nuläget, som inte har ett särskilt bra facit under senare tid. Med poängtapp i tre av deras fem senaste ligamatcher så har Barcelona gått förbi dem i tabellen och dessutom hunnit med att slå dem rätt övertygande i supercupen under den senaste helgen. Det är svårt att säga ifall Real Madrid verkligen gav allt för en rätt betydelselös titel, men det har nu varit flera mindre övertygande insatser från deras håll.

Luka Modric och Toni Kroos såg trötta ut och den skadade Aurelien Tchouameni saknades verkligen på mittfältet. Även Eduardo Camavinga saknades senast och är tveksam till spel mot Villarreal, de lär nog inte våga riskera för mycket i en cupmatch. Utöver det så är även David Alaba skadad, vilket gör att Ancelotti får klara sig utan flera nyckelspelare.

Real Madrid lär säkert resa sig snart igen, men frågan är om de kommer att lägga alltför mycket krut på en åttondel i Copa del Rey. De har en tuff bortamatch mot Athletic Bilbao redan på söndag och lär inte vilja halka efter Barcelona för mycket i ligatabellen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Villarreal kommer nog att fortsätta att växa under Setién

Efter en långsam start så verkar Villarreal ha kommit igång under Quique Setiéns ledning. Han har redan satt en väldigt tydlig prägel på spelet, vilket de har kunnat anpassa sig bra till – något vi inte minst såg senast mot Real Madrid.

Ett kryss borta mot Celta Vigo i efterföljande match är kanske inte vad de hade räknat med, men det är också rätt väntat att vi kommer att få väldigt blandade resultat från Villarreal ett tag framöver då Setiéns fotboll kräver mycket av sina spelare. De lär bli varmare i kläderna ju längre säsongen lider och kan mycket väl vara med och utmana om en plats i topp fyra framåt våren.

Som vi fick se senast så vågade Villarreal i alla fall spela sitt egna spel mot Real Madrid och var faktiskt det lag som styrde stora delar av matchen. De lär säkerligen också vara mer motiverade än sina gäster då cuptitlar knappast är något som Villarreal har varit bortskämda med. Vi spelar därmed på att Villarreal avancerar för 2.10 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Villarreal avancerar
Odds: 2.10
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, torsdag 19 januari 2023
TV: 
Stream:  Sportbladet Play

Jämför odds: