Speltips Wolverhampton – Liverpool 17/1: Omspel i FA-cupen

Axel Sjödin Publicerat: 17 januari 2023

Wolverhampton och Liverpool ställs inför ytterligare ett möte i FA-cupen efter att ha kryssat senast på Anfield.

Wolverhampton - Liverpool

18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21. Min. 1,80 odds. Regler & villkor gäller. stodlinjen.se. Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

Det första mötet präglades av sitt dramatiska slut där Wolverhampton trodde att de hade slagit ut de regerande FA-cup-mästarna redan i den tredje rundan. Toti Gomes fick in ett potentiellt avgörande 3-2-mål i framåt slutet av matchen, som blev bortdömt på grund av offside från linjedomaren, ett kontroversiellt beslut som hävdades vara felaktigt och som inte granskades av VAR.

Det gör i alla fall att Liverpool får en chans till på Molineux Ground under tisdagen då matchen slutade 2-2 efter stor dramatik. Det blir dock ännu en match i ett spelschema som inkluderar ligaspel och Champions League, så det är knappast idealiskt för Liverpools del.

Jürgen Klopp lär ha fullt fokus på ligaspelet i nuläget dock, efter ännu en förlust i helgen. Matchen mot Brighton slutade 3-0 till hemmalaget på The Amex och det var verkligen en välförtjänt vinst på alla vis. Brighton var väldigt mycket bättre än ett blekt Liverpool vars problem bara fortsätter.

De har en del skador på betydande spelare såsom Virgil van Dijk, Darwin Núñez och Roberto Firmino bland flera andra, men Liverpools problem är mer djupt rotade än så och formen just nu ser inte alls bra ut.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Wolverhampton har börjat resa sig igen

För hemmalaget så ser det däremot ut att börja röra sig åt rätt håll. Vi har i flera tidigare artiklar varit inne på Julen Lopeteguis tidigare gärning i Sevilla och hur han mycket väl kan vara rätt man för jobbet. Men skillnaden sedan hans tillträde är redan väl märkbar.

Helgens resultat West Ham ligger helt i linje med den förbättring som vi har sett hos Wolves, vilket gjorde att de tillslut lyckats ta sig upp över nedflyttningsstrecket. Det måste vara oerhört skönt att kunna klättra upp på 16:e plats igen, men faran är långt ifrån över och det är ett getingbo kring tabellens botten med bara två poängs skillnad mellan fjortonde plats ned till tabelljumbon.

Wolverhampton har fått en helt annan trygghet i spelet sedan efter uppehållet och vi fick också se hur nära de var att kunna slå ut Liverpool på Anfield senast. Detta lär dock inte vara en turnering någon av lagen prioriterar i nuläget, men Wolves lär nog trots allt inte vilja missa chansen att slå ut Liverpool.

Liverpool är favoriter, men att döma av hur de har spelat på senare tid så kan man knappast kalla det välförtjänt. Vi spelar istället på att Wolverhampton vinner med pengarna tillbaka vid oavgjort för 2.75 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Wolves – Draw no bet
Odds: 2.75
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, tisdag 17 januari 2023
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: