Långtidsspel på Premier League

Axel Sjödin Publicerat: 7 augusti 2022

Premier Leagues efterlängtade premiär börjar närma sig och inför detta så tar vi en titt på långtidsspel inför säsongen.

Bästa nykomling i Premier League

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Premier League drar igång nu på fredag den femte augusti och det är mycket nytt inför säsongen som är värt att titta på. Manchester City är i vanlig ordning klara favoriter till titeln och har spetsat sitt redan fantastiska lagbygge med att hämta in Erling Haaland från Dortmund.

Liverpool förväntas såklart att bli deras främste utmanare och därefter lär det bli en väldigt intressant strid mellan övriga i The Big Six och eventuella uppstickare. Striden kring Champions League-platserna är alltid intressant i England och det ska inte minst bli spännande att se hur Manchester United klarar sig efter att ha rensat ut rejält under sommaren efter fjolårets misslyckade säsong.

Men det långtidsspel som vi har spanat in oss på utspelar sig på den andra tabellhalvan där lagen kommer att kämpa med näbbar och klor för att klara det eftertraktade Premier League-kontraktet.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bästa nykomling

Premier League har i vanlig ordning fått in tre nya klubbar inför säsongen i form av Fulham, Bournemouth och den anrika gamla klubben Nottingham Forest. Det var Fulham och Bournemouth som lyckades knipa de direkta uppflyttningsplatserna med god marginal i den förra upplagan av Championship, men Nottingham Forest kan mycket väl ha bäst möjligheter att få stanna kvar i högstaligan.

Fulham har åkt upp och ned mellan Premier League och Championship flera år på rad och har haft svårt att etablera sig i högstaligan. De visade att de är för bra för Championship i fjol med sina sanslösa 106 mål under säsongen. Aleksandar Mitrovic stod för 43 (!) av dessa och de har lyckats behålla honom inför i år. Men deras smått naiva anfallsfotboll kommer knappast att lyckas lika bra i Premier League och Mitrovic behöver avlastning.

Bournemouth gjorde även de en väldigt bra säsong under fjolåret, men har haft en väldigt låg profil under transferfönstret. De har lyckats behålla de spelare som tog upp dem, men utan förstärkningar så kommer det att bli väldigt svårt att hävda sig i Premier League. Det är ingen slump att de är tippade i botten bland många experter.

Nottingham Forest däremot har inte snålat in på utgifterna under sommaren och har förstärkt rejält samtidigt som de har behållit den stomme som presterade väldigt bra under våren och krigade sig igenom playoff. Taiwo Awoniyi har hämtats in från Union Berlin, Neco Williams från Liverpool och Orel Mangala från Stuttgart bland annat. De har förstärkt samtliga lagdelar och känns klart bäst rustade för att stanna kvar i högstaligan. Därmed spelar vi på Nottingham Forest som bästa nykomling för 2.55 gånger pengarna.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Nottingham Forest bästa nykomling
Odds: 2.55
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: