Övergångar Premier League: odds och långtidsspel

Martin Efvergren Publicerat: 26 augusti 2022

Transferfönstret i Premier League är öppet till och med den 1:e september 2022. Här tittar vi närmare på en rad potentiella övergångar med de bästa spelmöjligheter och odds som erbjuds på marknaden.Premier League 2022/2023 har premiär fredagen den 5:e augusti då Crystal Palace och Arsenal drabbar samman i ett Londonderby. De resterande matcherna i den första omgången spelas den efterföljande helgen där mötet mellan Fulham och Liverpool är först ut under lördagen.

Den så kallade transfercirkusen är för tillfället i full rörelse och fönstret är öppet till och med deadline day den 1:e september 2022. De flesta lag letar fortfarande efter både förstärkningar och försäljningar och det brukar ofta hända en hel del under augusti månad och ändå fram till övergångsfönstrets sista skälvande minuter.

Hur blir det med Cristiano Ronaldo, blir han kvar i Manchester United eller är Atletico Madrid eller FC Bayern en realistisk möjlighet? Nedan ger vi er odds och spelmöjligheter på övergångar under sommarfönstret i Premier League 2022.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor gratisspel hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Specialspel – övergångar Premier League 2022

För den som vill spela på övergångar i Premier League under det pågående transferfönstret så erbjuder Expekt ett brett utbud av spelmöjligheter. Vad gäller nyss nämnde Cristiano Ronaldo är oddset på att han stannar i Manchester United för tillfället 1.20 hos Expekt. Att han kommer gå till Atletico Madrid ger 6.00 gånger insatsen och tredje mest sannolikt anses FC Bayern vara då de ges till oddset 8.00.

Alexander Isak har uppgetts finnas på Newcastles radar och ett spel på att han kommer att flytta till nordöstra England och spela för The Magpies ger 3.50 gånger pengarna hos Expekt. Arsenal finns också med om budet om Isak och kan spelas till oddset 12.00 hos Expekt.

En annan spelare som har varit ryktenas man är Barcelonas Frenkie de Jong. Hos Expekt är Manchester United just nu något mest trolig som ny klubbadress om han skulle lämna Barca. Ett spel på att han går till Man United ger 2.25 medan Chelsea ger 6.00 gånger insatsen.

Leicesters mittfältskreatör Youri Tielemans är en annan som är hett eftertraktad. Främst i skaran anses Arsenal ligga då ett spel på han värvas dit ges till oddset 3.00. Manchester United är också med om budet där oddset ligger på 4.00 gånger pengarna. Att han stannar i Leicester ses dock som mest troligt då det oddset står i 1.65.

Mycket kan fortfarande hända och mycket kommer säkerligen att hända innan övergångsfönstrets stängande den 1:e september 2022.

  spela på övergångar hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen