Speltips Arsenal – Burnley 23/1: Chans att studsa tillbaka

Axel Sjödin Publicerat: 23 januari 2022

Arsenal tar emot Burnley under söndagseftermiddagen i hopp om att kunna studsa tillbaka i ligaspelet med en vinst.

Arsenal - Burnley

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det har varit en väldigt tuff start på året för Arsenal som inte alls har fått utdelning i de matcher de har spelat hittills. De inledde året med att förlora hemma mot Manchester City i ligaspelet och har sedan dess åkt ut ur FA-cupen mot Nottingham Forest och slogs så sent som i torsdags ut av Liverpool i returmötet i den engelska ligacupen.

Det har nu gått tre raka cupmatcher utan att Arsenal ens har lagt mål och januari har hittills varit en månad som många Arsenalsupportrar helst lär vilja glömma. Förra helgens derby mot Tottenham sköts också upp efter att Arsenal hade efterfrågat det på grund av flera fall av COVID-19 i truppen.

Många nyckelspelare var dock tillbaka senast mot Liverpool, men det räckte inte långt då Gunners stod för en blek insats i torsdags. I matchen mot Burnley så är de nu pressade att vinna och studsa tillbaka efter en sämre period. Det är en match de måste ta tre poäng i ifall de ska hålla sig kvar i striden om fjärdeplatsen då de nu halkat ned till sjätte plats.

Mycket kommer att avgöras i det uppskjutna derbyt mot Tottenham när det väl spelas, men än så länge är det full fokus på Burnley. Inför söndagens drabbning får de utöver sina skador även klara sig utan Granit Xhaka och Thomas Partey som har dragit på sig avstängningar.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Burnley är fast under strecket

Även Burnley har haft problem med COVID-19 och fick skjuta upp sin ligamatch mot Watford förra helgen för andra gången för säsongen. Precis som i fallet av Arsenals uppskjutna match så är mötet mot Watford en riktig sexpoängare som kan spela en väldigt viktig roll när det kommer till Burnleys chanser att klara sig kvar i år.

Sean Dyche har i alla fall bekräftat att de flesta spelare som testade positivt inför förra helgen har återgått till träning och lär vara klara för spel nu på söndag. Med tanke på att Burnley bara har 17 matcher spelade så har de chansen att klättra, men då gäller det att de lägger in en extra växel.

Mot Arsenal kommer det att bli väldigt tufft att plocka poäng i vilket fall som helst. Arsenal har varit ett av de starkaste hemmalagen i England hittills under säsongen och det är svårt att se Burnley åka till London och utmana om några poäng, trots att Arsenal haft en tuff start på året.

Med sina nyckelspelare tillbaka borde Arsenal kunna hantera den här matchen ganska lätt och vi spelar därmed på Arsenal med -1,5 asian för 2.04 hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Arsenal -1,5 asian
Odds: 2.04
Bolag: Expekt
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: