Speltips Arsenal – Chelsea 22/8: Londonderby igen!

Rasim Reiz Publicerat: 21 augusti 2021

Det är dags för ett riktigt härligt Londonderby när Arsenal ställs mot Chelsea på Emirates. Rasim Reiz rekar med odds den 22 augusti 2021.

Arsenal - Chelsea

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Arsenals premiär något laget säkerligen vill glömma när man förlorade mot Brentford med 2-0 i en match där jag tycker man är för naiva återigen. Försvarsspelet stundtals är riktigt svagt och nyförvärvet Ben White vill nog glömma den premiären, Förvisso saknade man nyckelspelare i form av Aubameyang, Lacazette, Thomas Partey pga sjukdom & skador. Man har dock gjort klart med Martin Ödeegaard men han är ej spelklar inför den här matchen.

Det är som sagt mycket frågetecken kring Arsenal inför den här säsongen. Man har en hel del talangfulla spelare i laget men jag har och är fortfarande osäker på om det är Arteta som ska leda det här laget. Nu väntar Chelsea, kanske det tuffaste motståndet just nu att stöta på.

Chelsea kommer till den här matchen med premiärvinst mot Crystal Palace, det var inget snack om saken i den matchen. Slutsiffrorna skrev tills 3-0 och självförtroendet är på topp och nu har man även fått in kanske Europas bästa nummer 9, Romelu Lukaku som är tillbaka i Chelsea och det kommer verkligen bli spännande att följa.

  hämta bonus – 100 kronor hos coolbet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Dagens bästa odds i Premier League

Jag tror vi får se en matchbild där Arsenal som oftast vill styra spelet men som idag inte har det spelarmaterialet på den nivån att göra det längre. Anfallspelet har sett riktigt svagt ut för Arsenal och ska man kunna såra Chelsea så måste försvarsspelet sitta där till 100% då gästerna besitter en tungt offensiv. Chelsea lär vilja gå högt upp i sin press och störa Arsenal, få dem stressade och på så sätt få betalt för det jobbet.

Tittar vi på spelmarknaden så är Chelsea favoriter och visst att det är derby så är det alldeles för stor skillnad i kvalitet mellan dessa lag just nu. Arsenal må höja sig som förra året när man besegade Chelsea hemma med 3-1. Men tycker inte man ska dra för stora växlar av den segern då det var Frank Lampard som rattade Chelsea och inte alls fick ut samma nivå som Thomas Tuchel har nu.

Jag tror Chelsea kan såra Arsenal ganska rejält i den här matchen om man får det att stämma med sitt presspel.

Min känsla är att Chelsea inte kommer gå mållösa från denna matchen och därför väljer jag att spela Chelsea över 1,5 mål till 2,02 hos Coolbet.

  Rygga spelet hos coolbet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Chelsea över 1,5 mål
Odds: 2,02
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 17:30, söndag 22 augusti 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: