Speltips Arsenal – Crystal Palace 14/1: Londonderbyt enligt Rasim

Simon Pålsson Publicerat: 14 januari 2021

Rasim Reiz rekar med odds inför dagens bästa match i Premier League mellan Arsenal och Crystal Palace den 14 januari 2021.

Arsenal - Crystal Palace

för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Premier League rullar vidare och ikväll hittar vi ännu ett London derby på Emirates när Crystal Palace gästar Arsenal.

Artetas dagar har varit uträknade några gånger, men har han vänt på skutan är min fråga? Jag är tveksam.

Visst är det så att Arsenal har spelat upp sig senaste tiden och har 4 raka segrar inkluderat en cupmatch mot Newcastle. När man börjar vinna matcher skapar man sig automatiskt ett självförtroende och en bra känsla i laget vilket Arsenal verkligen behövde efter den fullständigt bedrövliga starten på säsongen.

Vinsten mot Chelsea var nog en riktig moralhöjare för Artetas mannar. Arsenal ligger fortfarande på en elfteplats i tabellen en poäng före Crystal Palace inför den här matchen. Till den här matchen saknar man Martinelli och Thomas Partey men man har annars fullt lag tillgängligt.

Gästerna har verkligen varit en berg och dalbana under säsongen, blandat med riktigt bra matcher och vunnit mot Leeds, Manchester United, Southampton för att sedan falla tillbaka rejält och förlora en hel del matcher. Man har endast 1 seger på de 7 senaste matcherna. Den vinsten kom mot Sheffield United som ligger sist.

Crystal Palace har alltid varit defensivt bra, men nu dras man med en hel del skador i backlinjen och det är inte bra för ett lag där defensiven ska prioriteras i många matcher.Ikväll saknar man lagkaptenen Sakho, Schlupp, Kelly, Scott Dann. Crystal Palace är inte heller något vidare bortalag om vi ser hur det har sett ut under säsongen.

Dagens bästa odds i Premier League

Det är två lag ikväll där formkurvan pekar åt olika håll. Arteta vill fortsätta vinna matcher och avståndet upp till övre halvan är på 6 poäng, och ska man med och tampas om Europaplatserna den här säsongen så måste man vinna mot Crystal Palace.

Roy Hodgson har sannerligen lite svårare att sova om nätterna nu, för att få med sig poäng måste man rotera i försvaret samtidigt som lagets stora stjärna Wilfried Zaha måste börja göra fler mål. Endast 1 mål på 7 senaste matcherna är inte bra nog för Wilfried Zaha och om man ska ha någon chans på Emirates.

Jag tror vi får se ett spelförande Arsenal som går för segern här, men man får se upp på kontringar, där det finns kvalité i Crystal Palace. Gästerna har inte varit något enkelt motstånd för Arsenal, det är faktiskt så att Arsenal endast vunnit mot Crystal Palace 1 gång senaste 3 åren.

Tittar vi på spelmarknaden så håller den Arsenal som favoriter och visst håller jag med, men tycker dock oddset är för lågt för en seger då vi vet att gästerna inte alls är ofarliga och oftast brukar vara svårslagna.

Jag tycker mig ha hittat ett intressant spel i hörnorna, där Crystal Palace oftast skapar en del hörnor med mycket kantspel i matcherna.

Jag kommer klicka i Crystal Palace över 3,5 hörnor till 1,75 pengarna hos Bet365 i kvällens match!

Trevlig kväll

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1 250 spelkrediter!

för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Crystal Palace över 3,5 hörnor
Odds: 1,75
Bolag: Bet365
Spelstopp: 21:00, torsdag 14 januari 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: