Speltips Arsenal – Fulham 27/8: Londonderby

Martin Efvergren Publicerat: 26 augusti 2022

I den sena lördagsmatchen vankas det Londonderby då Arsenal och Fulham drabbar samman. Matchen spelas den 27 augusti 2022 med avspark kl 18:30 på Emirates Stadium.

Arsenal – Fulham

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Arsenal har fått en drömstart på säsongen. Inför den fjärde omgången av Premier League är man det enda laget som tagit full pott och nu gäller det att bibehålla skärpan.

Arsenal har sett starka ut genom hela försäsongen och kommer faktiskt till den här matchen med nio raka segrar om vi räknar in sommarens träningsmatcher. Man inledde ligaspelet med ett Londonderby där man vann övertygande borta mot Crystal Palace. Därefter kunde man besegra Leicster med 4-2 hemma.

I lördags fick man sedan en drömstart borta mot nykomlingen Bournemouth. Framförallt Ödegaard var på tå från start då han gjorde två mål under matchens första tio minuter. Arsenal vann till slut matchen med 3-0 utan att förta sig.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fartfyllt och underhållande

Fulham är tillbaka i Premier League efter att ha gjort kaos med motståndarförsvaren i Championship förra säsongen. Efter tre omgångar i högstaligan är man alltjämt obesegrade.

Fulham sattes på prov direkt då man gästades av Liverpool i premiären. Men Marco Silvas manskap stod pall i en match som slutade 2-2 efter en sen kvittering av gästerna. Därefter åkte man till Wolverhampton och visade att man även kan spela ett försvarsspel som ger poäng på bortaplan.

I lördags blev det åter en mer svängig tillställning då man gästades av lokalrivalen Brentford. Fulham visade då moral då man, efter att ha tappat 2-0 till 2-2, kunde forcera in ett segermål på tilläggstid.

Vi har nu att göra med två lag som kommer till den här matchen med en god känsla. Arsenal har verkligen övertygat så här långt och gäller förstås som klara favoriter. Samtidigt är Fulham en lurig motståndare med kvalitet att såra ett Arsenal som inte har blivit riktigt testade på allvar än.

Jag räknar med att det här kommer att bli en underhållande och fartfylld match som sannolikt kommer att bjuda på en del mål. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.84 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.84
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:30, lördag 27 augusti 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: