Speltips Arsenal – Leicester 13/3: Mot femte raka

Axel Sjödin Publicerat: 13 mars 2022

Arsenal tar emot Leicester på Emirates som avslutning på helgens Premier League-matcher.

Arsenal - Leicester

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter en rad fina resultat så är det Arsenal som är i förarsätet i kampen om den sista Champions League-platsen. De är i skrivande stund två poäng bakom Manchester United i tabellen efter att de besegrat Tottenham tidigare i helgen, men Arsenal har också fyra matcher färre spelade och är stora favoriter att återta fjärdeplatsen redan under söndagen.

The Gunners hade en lite trevande inledning på kalenderåret med tveksamma resultat både i ligan och i cupspel. Men sedan inledningen februari så har de nu vunnit fyra raka ligamatcher och får trots allt nästan ses som favoriter till fjärdeplatsen, trots att inte många har trott på dem under säsongens gång.

Mikel Arteta har i alla fall gjort det väldigt bra med detta Arsenal som inte heller valde att förstärka i januari utan bara gjorde sig av med Pierre-Emerick Aubameyang utan att ersätta honom.

Men han har fått ut mycket ur truppen han har till sitt förfogande och de är relativt skadefria också. Takehiro Tomiyasu är fortsatt borta, men Emile Smith Rowe är återigen tillbaka i träning efter att ha ådragit sig COVID-19 tidigare.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Leicester har ett bra resultat under mars

Det finns fortsatt inte särskilt mycket att hurra över för Leicesters del då de genomlider en väldigt medioker säsong efter flera år av framgångar. De är fortsatt fast strax söder om mitten av tabellen, men har i alla fall haft några positiva resultat under mars.

Motståndet har inte varit det svåraste i ligaspelet, men två raka vinster har kasserats in mot Burnley och Leeds de senaste två omgångarna och i Conference League vann de öppningsmötet mot franska Rennes med 2-0.

Då Conference League säkerligen är deras bästa chans till att få spela ute i Europa nästa år så lär det vara högsta prioritet för laget, trots att turneringen ännu saknar någon riktig stjärnglans.

Returen mot Rennes spelas kommande torsdag nere i Frankrike och Arsenal lär ha en liten fördel av att ha fått en hel veckas vila inför söndagen. Hemmalaget är klara favoriter och för att få upp oddsen lite så kombinerar vi ett spel på Arsenal med ett spel på över 2,5 mål hos Campobet för 2.10 gånger pengarna.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Arsenal & över 2,5 mål
Odds: 2.10
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 17:30
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: