Speltips Arsenal – Leicester 13/8: Klara favoriter

Martin Efvergren Publicerat: 12 augusti 2022

Ett Arsenal med framtidstro tar emot Leicester City i den andra omgången av Premier League. Matchen spelas lördagen den 13 augusti 2022 med avspark kl 16:00 på Emirates Stadium.

Arsenal – Leicester

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Arsenal hade länge greppet om fjärdeplatsen i Premier League förra säsongen, men på upploppet hade Tottenham den starkare spurten. Det innebar att det blev en femte plats för Gunners.

Trots att man missade Champions League har Arsenal spänt musklerna och lockat till sig ett par namnstarka tillskott. Inte minst Gabriel Jesus och Olek Zinchenko från Man City.

Under försäsongen har man gått som tåget och på den vägen fortsatte det i premiären borta mot Crystal Palace. Arsenal kunde vinna rättvist med 2-0 och klubben har god anledning att känna framtidstro inför den här säsongen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Leicester bör inte underskattas

Leicester City har gjort desto mindre väsen av sig under sommarens silly season. Det har mest bara spekulerats i att ett antal spelare är på väg bort och vad gäller nyförvärv så har man ännu inte presenterat något.

Det såg ändå ut att bli en lyckad premiär då Brendan Rodgers manskap tog emot Brentford i söndags. Man kunde då gå upp i en 2-0-ledning, men gästerna skulle komma att vända till 2-2 efter en sen kvittering.

Leicester slutade på åttonde plats i Premier League förra säsongen och det var en säsong präglad av många skador. Nu ser de emellertid bättre ut på den fronten, men Barnes, Bertrand och Pereira saknas till den här matchen.

I båda förra säsongens möten mellan Arsenal och Leicester var det de förstnämnda som gick segrande med 2-0. Arsenal gäller också som klara favoriter inför den här matchen då ett spel på hemmalaget endast ger omkring 1.50 gånger insatsen.

Arsenal ser intressanta ut och bör ha goda chanser att vinna den här matchen men Leicester ska inte underskattas. Även om de inte har värvat så har de alltjämt ett potent lag som mycket väl kan mäta sig med Arsenals. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.80 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.80
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 16:00, lördag 13 augusti 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: