Speltips Arsenal – Manchester United 22/1: Mycket på spel

Axel Sjödin Publicerat: 22 januari 2023

Söndagens stora höjdpunkt är tveklöst matchen mellan Arsenal och Manchester United, som kommer att ha stor påverkan på titelstriden.

Arsenal - Manchester United

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Samtidigt som Manchester City ställs mot en ganska bekväm motståndare så möter serieledande Arsenal ett väldigt formstarkt Manchester United i en match som kan få väldigt stora konsekvenser för hur titelstriden kommer att se ut framåt våren. Detta är ett lackmustest för båda klubbarna, men favoritskapet ligger klart hos Arsenal på söndag.

Många har väntat på en formdipp som hittills inte har kommit för Arsenal och det är dags att börja ställa sig frågan ifall den verkligen kommer att göra det. Nu är förvisso bara halva säsongen spelad fortfarande, men Arsenal har sett oerhört starka ut på ett sätt som de inte har gjort på väldigt många år.

De har en oerhörd stabilitet och trygghet i spelet och fortsätter bara att leverera resultat vecka in och vecka ut på ett sätt som bara de absoluta toppklubbarna i världen lyckas med. Ifall Arsenal skulle kollapsa vid någon tidpunkt under säsongen så borde vi ha sett tecken på det vid det här laget, men några sådana har inte dykt upp ännu. Även när en nyckelspelare som Gabriel Jesus är skadad så lyckas de fortsätta att leverera som om inget hade hänt.

Arsenal är en väloljad maskin i dagsläget och på söndag får de chansen att ta revansch mot det enda lag som har besegrat dem i ligaspelet såhär långt i år.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Manchester United lyckades knäcka koden senast

Det hade kunnat skrivas en liknande hyllningstext till Erik Ten Hags Manchester United om det inte varit för att de i det här speltipset jämförs med just Arsenal. The Red Devils har i alla fall även de kommit upp i en nivå som inte har setts på flera år och de känns som ett riktigt tungt topplag igen, vilket segern mot Manchester City inte minst visade.

Det har dock varit några plumpar i protokollet för Manchester Uniteds del, som inte riktigt har samma stabilitet och höga nivå som Arsenal har haft över hela säsongen. Deras poängtapp mot Crystal Palace dödade snabbt allt prat om att utmana om titeln, men de borde i alla fall kunna lösa en Champions League-plats återigen.

När dessa båda lag möttes på Old Trafford under hösten så lyckades Manchester United kontra sönder ett Arsenal som på många sätt var det bättre laget i matchen. Vi får se ifall Mikel Arteta har lärt sig sin läxa den här gången eller om Ten Hags manskap kan ställa till det igen.

Manchester United har i alla fall visat att de kan såra Arsenal, som ofta är rätt framåtlutade. Det har potentialen för att bli en del mål här så därmed kombinerar vi överspelet med att båda lagen gör mål för lockande 2.66 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål & BLGM
Odds: 2.66
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 17:30, söndag 22 januari 2023
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: