Speltips Arsenal – Norwich 11/9: Tidigt krismöte

Martin Efvergren Publicerat: 8 september 2021

Läget börjar redan blir pressat för Arsenal och Norwich som båda kammat noll efter tre spelade matcher i Premier League. Nu ställs de mot varandra på lördagen den 11 september med avspark kl 16.00 på Emirates Stadium.

Arsenal – Norwich

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Kanske är det för tidigt att tala om kris efter tre omgångar, i synnerhet för en nykomling med relativt låga förväntningar på sig. Likväl är starten viktig, inte minst för att inte hamna i den negativa spiral som krisrubriker bidrar till. Den typen av motvind och mediedramaturgi har Arsenal fått leva med i snart tio år nu.

Hursomhelst har man spelat tre ligamatcher och förlorat samtliga och därtill utan att göra ett enda mål. Man inledde borta nykomlingen Brentford och föll där, fullt rättvist, med 2-0. Därefter har man ställts mot tufft motstånd. Senast fick man stryk med 5-0 borta mot Manchester City och dessförinnan föll man med 2-0 mot rivalen Chelsea.

Nu väntar något av en måstematch hemma mot ett Norwich som inte heller de fått med sig någon poäng så här långt. Också de har, i än större utsträckning, till sitt försvar att man ställts mot tufft motstånd inledningsvis.

I premiären föll man med 3-0 hemma mot Liverpool. Därefter blev det förlust med 5-0 borta mot Manchester City och senast föll man knappt, med 2-1, hemma mot Leicester.

På bortalagets skadelista finns Hugill och Byram medan Arsenal lär få klara sig utan Elneny och Nketiah samt eventuellt även White, Partey, Kolasinac och Xhaka.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inte full fart framåt

Trots Arsenals svaga inledning och det faktum att man nog kan sägas vara i ett mer pressat läge än Norwich, är man klara favoriter i den här matchen hos spelbolagen. Ett rakt spel på att Gunners ror hem segern ger bara drygt 1.50 gånger pengarna.

Daniel Farkes Norwich var nere och vände i Championship förra säsongen och har säkerligen dragit en del lärdomar från senast man var uppe i Premier League. Dessvärre har man fått ett väldigt tufft spelschema inledningsvis, vilket gör att man nu direkt ser ut att hamna lite på efterkälken.

Kanske kan man säga att den här matchen är Norwichs ”enklaste” så här långt. Kan man få en bra start på den här matchen är det inte alls otänkbart att man kan få ett pressat Arsenal i gungning.

Gunners under Mikel Arteta är inte längre det frejdiga lag som släpper in och gör många mål som vi vant oss vid att Arsenal är. Förra säsongen släppte man bara in 39 mål, vilket innebar att man var tredje bäst i Premier League. Totalt sett var man också ett av de målsnålare lagen i ligan.

Spelbolagen lutar tydligt att det kommer bli många mål i den här matchen, men jag är mer inne på det motsatta. Norwich har gjort ett mål och Arsenal har fortfarande inte gjort något den här säsongen. Det är två lag med naggat självförtroende och jag tror på en tät och jämn tillställning där ingen vill gå bort sig med visst inslag av hängslen och livrem.

Därför finner jag bäst spelvärde i spelet under 3 mål (asian handicap) till 1.71 gånger insatsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian handicap)
Odds: 1.71
Bolag: Bethard
Spelstopp: 16:00, lördag 11 september 2021
TV:  viasatsport logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: